Yksi vanhimmista viljellyistä hedelmistä, jota kaikki suuret sivilisaatiot ovat kunnioittaneet, on se yksi parhaista hedelmistä terveydelle ja lisäksi se on yksinkertaisesti herkullinen!
Mikään ei tuo kesää niin mieleen kuin auringonpaisteessa kypsyneet tuoreet kirsikat. Kirsikka, kirsikkapuun hedelmä, on pieni, punainen, mehukas hedelmä, jonka keskellä on kivi. Kirsikoita viljellään useita lajikkeita, jotka jakautuvat pääasiassa kahteen ryhmään: makeat kirsikat, joita syödään yleensä tuoreina, ja hapokkaat kirsikat, joita käytetään enemmän kypsennettyinä hyytelöiden, kastikkeiden ja piirakoiden valmistuksessa. Olipa kyseessä kumpi tahansa, ne ovat äärimmäisen ravinteikkaita ja täynnä terveyshyötyjä ja -ominaisuuksia. Ne ovat erityisen rikkaita C-vitamiinin, kuparin, raudan ja mangaanin suhteen. Kirsikoita tarjoillaan salaatissa nuorten pinaattien, hienoksi raastettujen porkkanoiden, kurkun ja suolattomien paahdettujen maapähkinöiden kanssa. Salaatti kastellaan riisiviinietikalla, sitruunan ja appelsiinin kuorella, inkiväärillä, appelsiinimehulla, valkosipulilla ja tamarindilla.
Mustikka on rikas antosyaaneista, mikä antaa sille antiseptisiä ja sydän- ja verisuonijärjestelmää suojaavia ominaisuuksia.
Mustikan ominaisuudet ovat lukuisat: se on rikas antioksidanttiaineista, C-, E- ja P-vitamiineista, karoteenista, pektiinistä, foolihaposta ja tanniinista (infektioita ehkäisevä, suositeltava esimerkiksi kystiitin, kolibasilioosin ja ripulin yhteydessä) sekä muusta myrtiliinistä (taistelee hypoglykemiaa vastaan).
Näin ollen se auttaa säätelemään suoliston toimintoja, ehkäisee motoristen toimintojen heikkenemistä, nopeuttaa viestintää hermosoluissa, parantaa tasapainoa ja suojaa aivokudoksia.
Lisäksi sen A-vitamiinirikkaus mahdollistaa parempaa sauvasolujen uusiutumista verkkokalvolla. Se auttaa ehkäisemään kaihia ja makuladegeneraatiota.
Ean13:3770010599234
Viite:MyrtilleBioFrance1
Meyva, kuivattujen hedelmien viite.
Onko sinulla pieni nälkä? Pieni halu - Ilman väriaineita
Ilman säilöntäaineita
Ilman lisättyä öljyä
Paahdettu työpajassamme Rungisissa.
Pienet punaiset marjat, jotka kuuluvat mustikkaperheeseen, karpalot (ranskaksi canneberges) viljellään pääasiassa Pohjois-Amerikassa.
Nykyään karpaloita tutkitaan jälleen niiden antioksidanttisten ominaisuuksien vuoksi.
Ean13:3770010599210
Viite:CranberriesBioCanada1