Tuotteet hakusanalla kuivaus (11)

Aubrac Kuivattu Naudanlihapata - Viipaloitu Aubrac Kuivattu Naudanliha Ilman Nitriittiä

Aubrac Kuivattu Naudanlihapata - Viipaloitu Aubrac Kuivattu Naudanliha Ilman Nitriittiä

Ohueksi viipaloitu kuivattu naudanliha 100 % kierrätettävässä lasipurkissa. 70 g:n "Popine"-version lisäksi tutustu XXL-versioon, Chaudroniin, joka on 600 g! Innovatiivisen konseptinsa ansiosta Aubracin kuivattu naudanliha Chaudron säilyy huoneenlämmössä 3 kuukautta. Valmistettu Laissacin työpajassamme Aveyronissa, kuivattu naudanliha, jota kutsutaan myös bresaolaksi, cecinaksi tai grisonlihaksi reseptien ja alueiden mukaan, kunnioittaa perinteistä käsityötaitoa käyttämällä vain kolmea ainesosaa: naudanlihaa, Guérande-suolaa ja Kampotin IGP-pippuria Kambodžasta, yksi maailman parhaista pippureista! Kuivattu naudanliha on valmistettu naudan reisi-osista, ja tämä kuivattu naudanliha tarjoaa sinulle nitriittiä ja säilöntäaineita sisältämättömän, 100 % luonnollisen lihatuotteen. Suolattu ja pippuroitu käsin, kuivattu useiden kuukausien ajan, sitten viipaloitu ja pakattu vakuumiin lasipurkkiinsa. Alkuperä: Laissac, Aveyron Paino: 600 g Parasta ennen: 90 päivää
Ravitseva Kehäkukka Balsami (50ml)

Ravitseva Kehäkukka Balsami (50ml)

Huolehdi herkistä ja kuivaista ihostasi Calendula-voiteen avulla. Itse valmistettu kehäkukkauute manteliöljyllä palauttaa joustavuuden ja mukavuuden kuiville iholle. Tämä intensiivinen voide ravitsee ja rauhoittaa erittäin kuivia ihoalueita, kuten kyynärpäitä, käsiä ja kuivia huulia.
KUIVATUT RUSINAT - KORINTHISTA - Leivontaan

KUIVATUT RUSINAT - KORINTHISTA - Leivontaan

Herkkuaine, jota et voi ohittaa kotileivonnassasi. Nämä Korintin rusinat tekevät kakuistasi ja jälkiruoistasi täysin koukuttavia. Ainesosat: rusinat - Alkuperä Kreikka, auringonkukkaöljy Nettopaino: 200g Viite: KORINTIN KUIVARUSINAT
Kuivattu Naudanliha - Nitriitti Vapaa Kuivattu Naudanliha

Kuivattu Naudanliha - Nitriitti Vapaa Kuivattu Naudanliha

Kuivattu naudanliha valmistetaan naudan reisi- ja sisäfileepaloista. Valmistusmenetelmien ja käytettyjen ainesosien mukaan se voi saada nimekseen bresaola, grisonliha tai cecina. Meillä tämä kuivattu naudanliha on Aubrac-naudanlihaa, joka on ikoninen rotu Aveyronissa. Voimakas ja hienostunut, se tarjoaa vaihtoehdon käsintehdyille sianlihatuotteille. 100 % puhdasta naudanlihaa, tämä Aubrac-kuivattu naudanliha on, kuten kaikki käsintehty lihatuotteemme, ilman nitriittejä ja muita ainesosia kuin Guérande-suolaa ja Kampotin pippuria, joka on Kambodžan IGP-pippuri, jossa on eukalyptuksen aromeja ja joka tuo mineraalista ja kukkaista vivahdetta lihatuotteeseemme. Se on kuivattu hitaasti suolausverstaallamme Laissacissa, Aveyronissa, ja tämä Aubrac-kuivattu naudanliha on täydellinen lisä juustotarjottimellesi! Yhdistettynä lonzoon, coppaan tai kinkun pähkinöihin, tämä Aubrac-bresaola tarjoaa sinulle täydellisen aperitiivitarjottimen, 100 % ilman nitriittejä, ja vie sinut matkalle Aubracin sydämeen! Alkuperä: Laissac, Aveyron Ainesosat: Aubrac-naudanliha, Guérande-suola, Kampotin IGP-pippuri
Kuivattu Aubrac-naudanliha - Viipaloitu Aubrac-naudanliha ilman nitriittiä

Kuivattu Aubrac-naudanliha - Viipaloitu Aubrac-naudanliha ilman nitriittiä

Ohennettu Aubrac-kuivattu naudanliha 100 % kierrätettävässä lasipurkissa. Innovatiivisen konseptinsa ansiosta Aubrac-kuivattu naudanliha säilyy huoneenlämmössä 3 kuukautta. Valmistettu Laissacin työpajassamme Aveyronissa, kuivattu naudanliha, jota kutsutaan myös bresaolaksi, cecinaksi tai grisonlihaksi reseptien ja alueiden mukaan, kunnioittaa perinteistä käsityötaitoa käyttämällä vain kolmea ainesosaa: naudanlihaa, Guérande-suolaa ja Kampotin IGP-pippuria Kambodžasta, joka on yksi maailman parhaista pippureista! Kuivattu liha on peräisin naudan reiden osista, ja Aubrac-kuivattu naudanliha tarjoaa nitriittiä ja säilöntäaineita sisältämättömän, 100 % luonnollisen lihatuotteen. Muuten luonto tekee työnsä kuivattamalla näitä kauniita kokonaisia lihapaloja hellävaraisesti kuivureissamme, jotka on käsin suolattu ja pippuroitu. Tämä käsintehty Aubrac-kuivattu naudanliha poistuu kuivureista 3–4 kuukauden kuluttua, ja se viipaloidaan hienosti ja sijoitetaan Popineen. Alkuperä: Laissac, Aveyron Paino: 60 g Säilyvyysaika: 90 päivää
Kuivamakkara - Makkara ilman nitriittiä

Kuivamakkara - Makkara ilman nitriittiä

Tehtävämme: palauttaa makkaraan sen arvokkuus, joka on Ranskan gastronomian symboli! Tämä käsintehty makkara valmistetaan Laissacissa, Aveyronissa sijaitsevassa tehtaassamme. Se koostuu vain kolmesta ainesosasta: sianlihasta, Guérande-suolasta ja Kampotin IGP-pippurista Kambodžasta. Tämä kuivatuli säilyy kolme kuukautta huoneenlämmössä. Se täydentää coppa, lonzo, makkara, kuivatuli ja kinkun pähkinät tarjoten sinulle 100% nitriittiä ja säilöntäaineita vapaata aperitiivitarjotinta. Kaikki nitriitittömät lihatuotteemme valmistetaan huolellisesti valituista sioista Aveyronista. Alkuperä: Laissac, Aveyron Paino: noin 250g Ainesosat: Sianliha, Guérande-suola, Kampotin IGP-pippuri, luonnollinen suoli
Kuivattu Aubrac-naudanlihapata - Viipaloitu Aubrac-naudanliha ilman nitriittiä

Kuivattu Aubrac-naudanlihapata - Viipaloitu Aubrac-naudanliha ilman nitriittiä

Ohennettu Aubrac-kuivattu naudanliha lasipurkissa, joka on 100 % kierrätettävä. 70 g "Popine" -version lisäksi tutustu XL-versioon, Marmiteen, joka on 300 g! Innovatiivisen konseptinsa ansiosta Aubrac-kuivattu naudanliha säilyy huoneenlämmössä 3 kuukautta. Valmistettu Laissacin työpajassamme Aveyronissa, Aubrac-kuivattu naudanliha, jota kutsutaan myös bresaolaksi, cecinaksi tai grisonliha eri reseptien ja alueiden mukaan, kunnioittaa perinteistä käsityötaitoa käyttämällä vain kolmea ainesosaa: naudanlihaa, Guérande-suolaa ja Kampotin IGP-pippuria Kambodžasta, joka on yksi maailman parhaista pippureista! Kuivattu liha on valmistettu naudan reidestä, ja työpajassamme valmistettu Aubrac-kuivattu naudanliha tarjoaa sinulle säilöntäaineettoman ja nitriitittömän, 100 % luonnollisen lihatuotteen. Muuten luonto tekee työnsä kuivaamalla nämä kauniit kokonaiset lihapalat hellävaraisesti, käsin suolattuna ja pippuroituna. Alkuperä: Laissac, Aveyron Paino: 300 g Parasta ennen: 2–3 kuukautta
Kuivamakkara - Nitriittiä sisältämätön kuivamakkara

Kuivamakkara - Nitriittiä sisältämätön kuivamakkara

Tämä käsintehty kuivasalami valmistetaan Laissacissa, Aveyronissa sijaitsevassa tehtaassamme. Se koostuu vain kolmesta ainesosasta: sianlihasta, Guérande-suolasta ja Kampotin IGP-pippurista Kambodžasta, luonnollisessa suolistossa. Tämä kuivatuli säilyy 3 kuukautta huoneenlämmössä. Ihanteellinen osaksi leikkelelautasia, kuivasalami täydentää coppa, lonzo, salami, kuivatun naudanlihan ja kinkun pähkinöiden kanssa tarjoten 100 % nitriittiä ja säilöntäaineita vapaata aperitiivilautasta. Kaikki nitriitittömät leikkeleemme valmistetaan huolellisesti valituista sioista Aveyronista. Alkuperä: Laissac, Aveyron Paino: Noin 200 g Ainesosat: Sianliha, Guérande-suola ja Kampotin IGP-pippuri, luonnollinen suolisto
Hellä Balsami Ilman Eteeristä Öljyä (50ml)

Hellä Balsami Ilman Eteeristä Öljyä (50ml)

Tämä eteerisiä öljyjä sisältämätön balsami, joka on täydellinen perheille, sopii erinomaisesti pienten ihon ravitsemiseen, jopa kuivimmalle iholle. Sen kookoksen tuoksu ilahduttaa sinua. Todellinen herkku keholle!
Kuivan ihon löytöpakkaus (8 saippuaa 50g)

Kuivan ihon löytöpakkaus (8 saippuaa 50g)

Tutustu kahdeksan sertifikoidun orgaanisen kylmäprosessisaippuan kermaisiin ja runsaisiin vaahtoihin Löytöpaketissa – Kuiva Iho; kokoelma kauniita saippuoita, joilla on kosteuttavia ja suojaavia ominaisuuksia.
Luonnollinen Vitaliteetti Kasvoseerumi - Normaalille ja Kuivalle Iholle (30ml)

Luonnollinen Vitaliteetti Kasvoseerumi - Normaalille ja Kuivalle Iholle (30ml)

Suojaa ja ravitse ihoa sertifioidulla luomunaamioserumilla. Iho saa joustavuutensa ja pehmeytensä takaisin päivien myötä, samalla kun se on suojattu arjen haasteilta (lämpötila, saaste, stressi).