Teollisissa olosuhteissa: liuota 1 kg kuivahiivaa 5 litraan lämmintä vettä (35-38 °C), lisää 50 g sokeria, sekoita varovasti ja anna seistä 5-10 minuuttia (aktiiviseksi saamiseksi). Vaivaa taikina reseptin mukaan.
Kotona: ota 10 g kuivahiivaa 1 kg jauhoja kohti. Kaada hiiva 1/2 kuppiin lämmintä vettä tai maitoa (35-38 °C), lisää 1 teelusikallinen sokeria, sekoita varovasti ja anna seistä 15-20 minuuttia (aktiiviseksi saamiseksi). Vaivaa taikina reseptin mukaan.
Kohotusaika - 45 minuuttia.
Säilytä avattu astia kuivassa, viileässä paikassa (0-4 °C) enintään 10 päivää.
Käytettäväksi vitamiini- ja proteiinilisänä.
Se on täydellinen proteiini: Ravintohiivassa on kaikki yhdeksän välttämätöntä aminohappoa, jotka ihmiset saavat ruoasta.
Se sisältää monia B-vitamiineja ja mikroelementtejä (jälki mineraaleja).
Annostus: Ravintohiivaa käytetään seuraavilla tavoilla:
•Ripoteltuna popcornin tai pastan päälle
•Sekoitetaan keittoihin umami-maun saamiseksi
•"Juuston" makuna vegaanisissa kastikkeissa
•Paksuntajana keitoissa ja kastikkeissa
•Lisättynä lemmikkieläinten ruokaan ylimääräisten ravinteiden saamiseksi
Annoskoot ovat tyypillisesti 1 tai 2 ruokalusikallista.
Ravintohiivaa on turvallista käyttää kohtuudella, tyypillisesti useita ruokalusikallisia päivässä.
Mansikkasiemenet - sisältävät 8-18 % öljyä. Mansikkaöljyssä on suuria määriä Omega-3-happoja (noin 35 % öljystä) ja Omega-6-happoja (noin 45 % öljystä). Mansikkaöljyllä on regeneroivia, kosteuttavia, antibakteerisia ja antiviraalisia ominaisuuksia.
Voimme tarjota puhtautta 100 % - sopii maitotuotteisiin.
Kuivattu omenapommi sisältää runsaasti eläinruokintaan hyödyllisiä aineita (pektiinejä, vitamiineja, hedelmähappoja) ja parantaa rehun makua sekä lisää sen saantia.
Tarjoamme sitä eri rakeisuuksina - sopimaan resepteihisi.