Munajauheen valmistusprosessi alkaa tuoreista munista, jotka kulkevat useiden kehittyneiden koneiden läpi. Munankuoret poistetaan, minkä jälkeen seos suodatetaan ja varastoidaan säiliöissä noin 4 asteessa. Tämän jälkeen munat pastöroidaan ja kuivataan sumuttamalla ohuena kerroksena. Lopullinen tuote on kuiva ja jauhemaisessa muodossa. Tuotetta kutsutaan myös usein "munajauheeksi", "kuivaksi munaksi" tai "dehydroiduksi munajauheeksi".
Se sisältää noin 30-37 % proteiinia. Väri vaihtelee vaaleankeltaisesta tummankeltaiseen. Foodcomin tarjoama tuote on GMO-vapaa.
Tarjoamme ensiluokkaisia tuoreita hedelmiä, kuivattuja hedelmiä, vihanneksia ja pähkinöitä. Hinnoittelumme on erittäin kilpailukykyinen, mikä takaa poikkeuksellisen arvon ilman laadun heikentämistä. Meillä on kapasiteettia toteuttaa suuria tilauksia ja takaamme ajantasaiset toimitukset.
Unikko Siemenet Myynnissä Verkossa
Verkkokauppa Unikko Siemenille erinomaisesta valikoimasta Ruoka & Herkkuruoat -kaupassa ... Koko Mausteet, Siemenet & Yrtit. Katso Vastaavia. Arvostelut. Brändi. Hinta.
Unikkosiemenet ovat myös syötäviä ja niitä käytetään monenlaisissa ruoissa, mukaan lukien bagelit, leivonnaiset ja leivät. Huumeunikko on arvokas viljelykasvi, jolla on pitkä historia.
Suuret Unikko Siemenet
Unikko Siemenet
Unikko siemenet myynnissä lähelläni tukkumyyntinä
Unikko siemenet myynnissä lähelläni edullisesti
rikkomattomat Unikko Siemenet myynnissä
Itävaltalaiset Unikko Siemenet
Osta Unikko Siemenet Verkosta
Unikko siemenet myynnissä Yhdysvalloissa
Unikko Siemenet 100g
Valkoiset Unikko Siemenet
Ota meihin yhteyttä, jos olet kiinnostunut.
Munajauhe valmistetaan tuoreista munista, jotka käsitellään nykyaikaisilla koneilla, suodatetaan, pastöroidaan ja sumutetaan kuivaksi jauheeksi, jossa on 30-37 % proteiinia. Sitä kutsutaan myös 'munajauheeksi' tai 'kuivaksi munajauheeksi'. Tämä tuote on GMO-vapaa ja sen säilyvyysaika on 2 vuotta. Foodcom S.A. tarjoaa munajauhetta 20-25 kg säkeissä tai suurissa säkeissä.
Munajauhetta käytetään laajasti hotelleissa, sairaaloissa, ravintoloissa ja leipomoissa, erityisesti tuotteissa kuten näkkileivät, keksit ja pasta, jotka eivät tarvitse kohota. Munajauheen lisäksi on myös munankeltuaisjauhetta ja munavalkuaisjauhetta. Munankeltuaisjauhetta käytetään tuoreen munankeltuaisen korvikkeena erilaisissa ruoissa värin, rakenteen ja emulgoimiskyvyn lisäämiseksi, erityisesti majoneesin, kastikkeiden, sosien ja croissanttien valmistuksessa. Toisaalta munavalkuaisjauhetta käytetään monenlaisissa tuotteissa, kuten kala-, liha- ja perunavalmisteissa, leivonnaisissa ja makeisissa.
Munajauheen tuotantoprosessi alkaa tuoreista munista, jotka kulkevat läpi erilaisista kehittyneistä koneista. Kuorien poistamisen jälkeen seos suodatetaan ja säilytetään noin 4 asteen lämpötilassa varastotankeissa, minkä jälkeen munat pastöroidaan ja kuivataan sumuttamalla ohueksi kerrokseksi. Lopullinen tuote on kuiva ja jauhemaisessa muodossa. Tuotetta kutsutaan usein myös "munajauheeksi", "kuivaksi munaksi" tai "kuivatuksi munajauheeksi".
Se sisältää noin 30-37% proteiinia. Väri vaihtelee vaaleankeltaisesta tummankeltaiseen. Foodcomin tarjoama tuote on GMO-vapaa.
Kananmunajauheen tuotantoprosessi alkaa tuoreista munista, jotka kulkevat erilaisten kehittyneiden koneiden läpi. Kuoret poistamisen jälkeen seos suodatetaan ja säilytetään varastotankeissa noin 4 asteen lämpötilassa, minkä jälkeen munat pastöroidaan ja kuivataan sumuttamalla ohuena kerroksena. Lopp tuote on kuivatun ja jauhetun muodon. Tätä tuotetta kutsutaan myös usein "jauheeksi munaksi", "munajauheeksi" tai "jauheeksi munaksi jauheessa". Se sisältää noin 30-37% proteiinia. Väri vaihtelee vaaleasta tummankeltaiseen. Foodcomin tarjoama tuote on GMO-vapaa.
Munajauheen valmistusprosessi alkaa tuoreista munista, jotka kulkevat läpi erilaisista kehittyneistä koneista. Kun munankuoret on poistettu, seos suodatetaan ja varastoidaan noin 4 asteen säiliöihin, minkä jälkeen munat pastöroidaan ja kuivatetaan sumuttamalla ohuena kerroksena. Lopullinen tuote on kuiva ja jauhemaisessa muodossa. Tuotetta kutsutaan usein myös "munajauheeksi", "kuivaksi munaksi" tai "kuivatuksi munajauheeksi".
Se sisältää noin 30–37 % proteiinia. Väri vaihtelee vaaleankeltaisesta tummankeltaiseen. Foodcomin tarjoama tuote on GMO-vapaa.
Eipulverin valmistusprosessi alkaa tuoreiden munien käsittelystä erilaisilla edistyneillä koneilla. Munankuorien poistamisen jälkeen seos suodatetaan ja varastoidaan säiliöihin noin 4 asteen lämpötilassa, minkä jälkeen munat pastöroidaan ja kuivataan ohuena kerroksena sumutustekniikalla. Lopputuote on kuiva ja jauhemuodossa. Tuotetta kutsutaan usein myös nimillä "munajauhe", "kuivamuna" tai "kuivamunajauhe".
Se sisältää noin 30-37 % proteiinia. Väri vaihtelee vaaleankeltaisesta tummankeltaiseen. Foodcomin tarjoama tuote on geenimuunteluvapaa.