Tarhanalla on lukemattomia etuja. Tarhana, jonka meidän on tuettava pöytämme erityisesti talvella, suojaa meitä sairauksilta, rentouttaa ruoansulatusta ja alentaa verenpainetta. Se myös vahvistaa luita ja poistaa kehon väsymystä. Lisäksi se parantaa hiuksia ja ihoa sekä lisää kauneutta. Se vahvistaa immuunijärjestelmää, koska se on erittäin rikas orgaanisista hapoista ja vapaita aminohappoja. Se auttaa poistamaan keholle haitallisia myrkkyjä virtsateiden kautta.
Kuivatut persimoniviipaleet, jotka täyttävät korkealaatuiset standardit elintarvikeviranomaisten sertifioimina. Parhaat persimonit, jotka on kerätty kokeneiden käsien toimesta, pestään korkeapaineisella vedellä, minkä jälkeen ne viipaloidaan steriilissä ympäristössä. Tämän jälkeen ne siirretään korkealämpöisiin uuneihin. Kuivausprosessin aikana tärkeää on, ettei hedelmässä olevia vitamiineja ja mineraaleja tuhoudu. Tämän saavuttamiseksi kuivausprosessin tulisi olla hidasta ja mahdollisimman lähellä auringossa kuivaamista. Näiden prosessien lopussa saadaan ensimmäisen luokan kuivatut persimonit.