Kuivaamisella, jota sovelletaan elintarvikkeisiin, on monia tarkoituksia. Tuote menettää kosteutta kuivausprosessin aikana ja on suojattu mikro-organismien kasvulta sekä muilta reaktioilta. Oikealla kuivausprosessilla säilytetään laatuominaisuuksia, kuten väri, maku, haju, aromi ja ravintoarvo. Lisäksi tuotteen tilavuuden väheneminen kuivaamisen myötä parantaa kuljetus- ja varastointiprosessien tehokkuutta.
Huolellisesti valitut hedelmät ja vihannekset viedään kuivausprosessiin esikäsittelyjen, kuten pesun, lajittelun, kuorinnan, pilkkomisen ja siementen poistamisen jälkeen. Koska hedelmät ja vihannekset ovat herkkiä lämpötilalle, tehokas kuivaaminen matalissa lämpötiloissa on tärkeää. Kuivausprosessilla, jota toteutamme omilla kuivauskoneillamme, jotka olemme suunnitelleet hedelmä- ja vihannestuotantoa varten, hedelmät ja vihannekset tarjotaan arvokkaille kuluttajille ilman, että niiden luonnolliset ominaisuudet ja ravintoarvo menetetään.