Keltainen laventelinkukkamazerointi omaa intensiivisen laventelintuoksun. Se sisältää pääasiassa öljyhappoa sekä linolihappoa ja palmitiinihappoa.
Laventelinkukkamazerointi, luomu, valmistetaan tuoreista luomulaventelinkukista desodorisoidussa oliiviöljyssä. Mazerointi suodatetaan ja stabiloidaan tokoferolilla. Keltainen laventelinkukkamazerointi omaa intensiivisen laventelintuoksun. Se sisältää pääasiassa öljyhappoa sekä linolihappoa ja palmitiinihappoa. Meidän laventelinkukkamazerointi on BIO, COSMOS, NATRUE ja KOSHER -sertifioitu. Sitä voidaan säilyttää vähintään 18 kuukautta.
Ainesosat: Palmitiinihappo: 7,5 - 20 % Steariinihappo: 0,5 - 5 % Öljyhappo: 55,0 - 83 % Linolihappo: 2,5 - 21 %
Pakkaus: Saatavilla alkaen 1 kg
Luonnon lahja Mehiläispöly on luonnon täydellinen lahja. Mehiläispölymme kerätään mehiläistarhaajilta Espanjassa. Keräämisen jälkeen se kuivataan hellävaraisesti, jotta mahdollisimman monet ravintoaineet säilyvät. Mehiläispölyä viljellään kunnioittaen luontoa ja erityisesti mehiläisiä. Mehiläiset sekoittavat nektaria ja pölyä muodostaakseen palloja. Pölyssä on runsaasti ravintoaineita. Ne ovat pieniä, mutta niiden ravintoarvo on suuri. Ne sisältävät kasviproteiineja, vitamiineja, mineraaleja, antioksidantteja ja kaikki välttämättömät aminohapot. Lisäksi pölyssä on vähemmän sokeria kuin esimerkiksi hunajassa. Resurssit. Mehiläispöly on polyfloraalista (monikukkaista) kasvilähdettä, mikä tekee siitä korkealaatuista pölyä. Tämä on myös syy siihen, miksi jyvien väri vaihtelee. Pöly tulee yli 120 eri kasvilajista ja pölystä.