Tuotteet hakusanalla kukka (4)

Iberialainen Cebo Kinkku 50% – Iberialainen Kukka - KINKUT JA PALETIT

Iberialainen Cebo Kinkku 50% – Iberialainen Kukka - KINKUT JA PALETIT

Pitkä ja tyylitelty pala, valmistettu hienosta ruoko. Siinä on elävä väri, mieto maku, poikkeuksellinen aromi ja marmoroitua rasvaa. Käsintehdyt palat, vähäiset suolapitoisuudet ja kypsytetty 20-24 kuukautta. 100% luonnollinen tuote.
Heidin hunaja tynnyreissä

Heidin hunaja tynnyreissä

Kanervahunaja Kuvaus: Kanervahunaja erottuu tummasta väristään ja intensiivisestä maustaan. Se on rikas antioksidanteista ja sillä on tulehdusta ehkäiseviä ja diureettisia ominaisuuksia, mikä tekee siitä täydellisen terveyshyötyjä etsiville.
Vuorimehiläinen tynnyreissä

Vuorimehiläinen tynnyreissä

Vuorimieli Kuvaus: Vuorimieli saadaan korkealta korkeudelta, mikä antaa sille voimakkaamman maun ja kermaisen koostumuksen. Se tunnetaan puhtaudestaan, on rikas antioksidanteista ja täydellinen niille, jotka etsivät korkealaatuista hunajaa.
Veitsellä Viipaloitu Cebo Kinkku 50% Iberialainen Rotu – Flor Ibérica - VIIPALEET

Veitsellä Viipaloitu Cebo Kinkku 50% Iberialainen Rotu – Flor Ibérica - VIIPALEET

Pitkä ja tyylikäs, ohut varsi. Esittelee tumman vaaleanpunaisen-magentan värin, voimakkaan maun, erinomaisen tuoksun, jossa on erilaisia rasvaväriä, pehmeä ja kiiltävä. Kinkkumme erottuvat makeudestaan (hyvin vähän suolaa), joten niillä on hienostunut maku ja kypsyminen kestää 28–36 kuukautta. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsyminen varastossa, veitsellä viipalointi ja pakkaaminen. Ainesosat: Kinkku Cebo 50% Iberian rotua Nettopaino: 100 g. Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC. Suositeltu kulutustemperatuuri on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsyminen varastossa. Ainesosat: Kinkku Cebo 50% Iberian rotua. Nettopaino: 100 g.