Pitkä ja tyylitelty pala, valmistettu hienosta ruoko. Siinä on elävä väri, mieto maku, poikkeuksellinen aromi ja marmoroitua rasvaa.
Käsintehdyt palat, vähäiset suolapitoisuudet ja kypsytetty 20-24 kuukautta. 100% luonnollinen tuote.
Kanervahunaja
Kuvaus: Kanervahunaja erottuu tummasta väristään ja intensiivisestä maustaan. Se on rikas antioksidanteista ja sillä on tulehdusta ehkäiseviä ja diureettisia ominaisuuksia, mikä tekee siitä täydellisen terveyshyötyjä etsiville.
Vuorimieli
Kuvaus: Vuorimieli saadaan korkealta korkeudelta, mikä antaa sille voimakkaamman maun ja kermaisen koostumuksen. Se tunnetaan puhtaudestaan, on rikas antioksidanteista ja täydellinen niille, jotka etsivät korkealaatuista hunajaa.
Pitkä ja tyylikäs, ohut varsi. Esittelee tumman vaaleanpunaisen-magentan värin, voimakkaan maun, erinomaisen tuoksun, jossa on erilaisia rasvaväriä, pehmeä ja kiiltävä.
Kinkkumme erottuvat makeudestaan (hyvin vähän suolaa), joten niillä on hienostunut maku ja kypsyminen kestää 28–36 kuukautta.
Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsyminen varastossa, veitsellä viipalointi ja pakkaaminen.
Ainesosat: Kinkku Cebo 50% Iberian rotua
Nettopaino: 100 g.
Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC. Suositeltu kulutustemperatuuri on 15º-18ºC.
Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsyminen varastossa.
Ainesosat: Kinkku Cebo 50% Iberian rotua.
Nettopaino: 100 g.