Tuotteet hakusanalla kuningas salmon (15)

Lohifilee Viipale - Oncorhynchus Mykiss (Teräspää/Lohi)

Lohifilee Viipale - Oncorhynchus Mykiss (Teräspää/Lohi)

Monikäyttöinen, ruodoton Mustanmeren lohifileeviipale. Tämä tuote valmistetaan tilauksesta. Leikkaustyyppi: Kuorittu fileeviipale Kokoalue: 80-110 / 110 - 140 / 140 - 170 G Säilytystapa: Pakastettu IQF Myynti: Tukkumyynti Pakkaustapa: 0 Kg pahvilaatikko, jossa 10-20% kuorrutus Tuotantopaikka: Mustameri, Samsun, Turkki
Pangafileet

Pangafileet

IQF / IWP
Villisika

Villisika

Perinteinen villisika terriini 90g Jean Brunet
Rognon

Rognon

Rognon on suosittu valinta lihaharrastajille, sillä se tarjoaa murean rakenteen ja rikkaan maun, jotka kohottavat suosikkiruokiasi. Tämä rognon on huolellisesti valittu sen laadun ja tuoreuden vuoksi, mikä takaa poikkeuksellisen kulinaarisen kokemuksen. Se on täydellinen grillaukseen, paistamiseen ja haudutettuihin ruokiin. Saatavilla eri kokoisina, Rognon on ihanteellinen sekä ammattilaiskeittiöihin että kotikeittiöihin. Sen käytännöllinen pakkaus varmistaa helpon käsittelyn ja optimaalisen säilyvyyden. Olitpa sitten ammattilaiskokki tai harrastelija, tämä rognon on välttämätön valinta laadukkaisiin kulinaarisiin tuloksiin.
Lohikuutio - Oncorhynchus Mykiss (Teräskala/Lohi)

Lohikuutio - Oncorhynchus Mykiss (Teräskala/Lohi)

15x15 mm oikein pilkottuna, se voidaan nopeasti kypsentää pakastamisen jälkeen ja siitä tulee ihanteellinen ateria. Se on valinta niille, jotka haluavat luoda suuria makuja pienissä ko'oissa. Kokovalikoima: 15x15 mm Säilytystapa: Pakastettu IQF Myynti: Tukkumyynti Pakkaustapa: 7 kg pahvilaatikko, jossa 20 % lasitusta Tuotantopaikka: Mustameri, Samsun, Turkki
Pangasfilee

Pangasfilee

IQF
Katkarapu - Kuorittu

Katkarapu - Kuorittu

IQF & Loho • RPND / RPUD Raaka kuorittu – Suolattu tai ei suolattu
Kokonaista keitettyä hummeria

Kokonaista keitettyä hummeria

IQF (Yksittäin Nopeasti Pakastettu) on pakastusmenetelmä, joka mahdollistaa elintarvikkeiden pakastamisen yksittäin, varmistaen, että ne säilyttävät laatunsa ja tuoreutensa. Tätä tekniikkaa käytetään yleisesti hedelmien, vihannesten ja merenelävien kohdalla, tarjoten mukavuutta ja pidennettyä säilyvyyttä.
Meriahvenfilee

Meriahvenfilee

IQF
Punaisen snapperin pihvi

Punaisen snapperin pihvi

Punaisen snapperin pihvi
Raaka puolihummeri

Raaka puolihummeri

IQF
Koko puhdistettu punakampela

Koko puhdistettu punakampela

Koko puhdistettu punakampela
Tilapiafileet

Tilapiafileet

Tilapiafileet
Keitetty puolikas hummeri

Keitetty puolikas hummeri

Keitetty puolikas hummeri
Keitettyä simpukkalihaa

Keitettyä simpukkalihaa

Keitettyä simpukkaa