Pakastetut käsitellyt sardiinifileet, jotka on saatu kalastamalla.
Lasitettu pakastettu tuote (15%-20%), pakattu pahvilaatikoihin, merkitty ja lavalle pakattu.
Bonitoa kalastetaan Kantabrianmerellä. Kypsennyksen jälkeen Boniton arvostetuin osa, joka on hunajamainen ja maukas, maustetaan neitsytoliiviöljyllä ja suolalla. Tämä on luonnontuote, joka on valmistettu korkealaatuisesta sinisestä kalasta ja sillä on lukuisia terveyshyötyjä.
Tutustu vertaansa vailla olevaan makuun Barramundi Filee Nahalla. Nämä premium-fileet tulevat nahka päällä, mikä lisää makua ja rapeaa rakennetta ruokiisi. Tunnettu makeasta ja voimaisesta maustaan, ne ovat kulinaarinen herkku, joka sopii täydellisesti grillaamiseen, paistamiseen tai pannulla paistamiseen.
La Perla Ananasta Raastettuna, omassa mehussaan, 3.100 ml
Toimittaja ei tarjoa yksityiskohtaista tuotekuvausta.
KOKO: 3.100 ml
MERKKI: La Perla
RESEPTI: omassa mehussaan
Me pyydämme tonnikalaa Tyynellämerellä meidän Punaisen Tonnikala Saku -tuotteen vuoksi. Näillä alueilla tonnikala on edelleen runsaasti läsnä, mikä mahdollistaa MSC-sertifioidun tuotteen tarjoamisen. Tietenkin tämä täyttää korkeat laatuvaatimuksemme.
TAATTU STABIILI LAATU
Olemme varmoja, että toimittajamme pystyvät täyttämään korkeat vaatimuksemme laadun ja kestävyyden suhteen. Olemmehan työskennelleet heidän kanssaan jo vuosia. Tämä tarkoittaa, että voimme taata stabiilin laadun. Jotain, jota sinä ja asiakkaasi arvostavat.
Tonnikala Saku -tuotteemme ovat suorakaiteen muotoisia tonnikalapaloja, jotka leikataan käsin. Toimitamme 'formatted shaped' Saku -tuotteita. Tämä tarkoittaa, että Saku-lohko on leikattu suoraan. Tonnikala Saku on siksi ihanteellinen viipaloitavaksi, jota voit käyttää Tonnikala Nigiriin tai Tonnikala Sashimiin. Haluatko mieluummin valmiiksi viipaloituja tonnikalapaloja? Katso täältä punaisen tonnikalan viipaleet!
Pienet mustekalat persiljakermassa: Valmista persillade (valkosipuli & persilja). Sulata pienet mustekalat. Suosittelemme sulattamaan mustekalat vedessä juuri ennen valmistusta. Paista mustekaloja pannulla oliiviöljyssä, lisää persillade siten, että saat tasaisen kullanruskean pinnan. Mausta haluamallasi tavalla. Lisää tuorekerma ja anna hautua 4 minuuttia miedolla lämmöllä. Tarjoile valkoisen riisin tai höyrytettyjen porkkanoiden kanssa.
Bonito del Nortea pyydetään Kantabrianmerellä kesäkuusta lokakuuhun valikoivilla kalastusvälineillä, yksi kerrallaan, koukuilla. Se on tunnettu valkoisesta ja mureasta lihastaan, pehmeästä maustaan ja mehukkaasta koostumuksestaan. Se säilötään ja peitetään miedolla etikkakastikkeella. Se ei sisällä gluteenia. Ruoka sopii keliakiaa sairastaville.