Paprika, jota yleisesti kutsutaan "makeaksi chiliksi", on mauste, joka on peräisin chilistä, joka kuuluu samaan perheeseen kuin paprika, kuivattu ja jauhettu hienoksi jauheeksi.
Sen kirkkaan punainen väri ja yleensä hyvin mieto potku tekevät siitä valikoidun ainesosan, jota käytetään monissa keittiöissä, erityisesti Maghrebissa, Portugalissa ja Itä-Euroopan maissa.
Se on yllättävä mauste, jolla on monia ominaisuuksia; sitä käytettiin jopa lääkinnällisiin tarkoituksiin asteekkien ja mayojen toimesta.
Rikas vitamiineista ja mineraaleista, se auttaa torjumaan flunssaa talvella. Etu, josta on vaikeaa luopua, kun sitä on kerran kokeillut.
Mutta ennen kaikkea se on maistettava, jotta sen ymmärtää!
Nettopaino: 50 g
Alkuperä: Espanja
Parsakaali eri paloina
Parsakaali (Aspargus officinalis L.) on kestävä, monivuotinen viljelykasvi, jonka valkoisia tai vihreitä versoja (varsia) käytetään vihanneksina.
Tarjoamme seuraavan valikoiman:
valkoinen/vihreä
erilaisia pituuksia ja halkaisijoita
Varsia
Paloja ilman kärkiä (keskipalat)
Paloja kärjillä (kärjet & palat)
Kärjet
Cut Spécialités, runsas valikoima herkullisia tuotteita, jotka on valmistettu kokonaisista korkealaatuisista perunoista. Täydellinen tuote erottuvaan menuun! Valmis, tuli, tarjoile! Ei lisämausteita tarvita!
Koko: 4 X 2.500g