Sokeroinut appelsiininkuori, joka on päällystetty 70 % tummalla suklaalla. Tarjotaksemme poikkeuksellisia tuotteita valitsemme parhaat raaka-aineet.
Nettopaino (G): 100
Aivan yhtä tärkeää kuin tuotanto: Tavaroidesi suojaaminen.
Valmistat tuotteesi suurimmalla huolella. Siksi on vähintään yhtä tärkeää, että ne saapuvat määränpäähänsä yhtä moitteettomina kuin ne ovat lähteneet yrityksestäsi. KOPA tarjoaa erilaisia ratkaisuja tavaroidesi erityiseen suojaamiseen – räätälöitynä tarpeidesi mukaan: Välilevyistä/kerroksista silkkipaperia ja aaltopahvileikkauksista täyskartonkiin, venytysryppyisiin kääreisiin ja aaltopahviin sekä PE-vaahdotettuihin kalvoihin ja kuplamuoveihin tai FLO-PAK-täyttöpehmusteisiin. Keskustelemme mielellämme henkilökohtaisesti siitä, mikä suoja on erityisen sopiva tuotteillesi.
Calzificio Zetan sitoutuminen... Lanka, joka yhdistää kauneuden ja hyvinvoinnin
Ohjaava ajatus
Tämä sukkien ja legginsien linja on luotu erityisesti hieromaan ja poistamaan jalkojen raskautta unohtamatta kuitenkaan eleganssin toiveita, yhdistäen näin terapeuttisen toiminnan asteittain kohoavaan puristukseen muotitarpeisiin.
Terapeuttinen toiminta
Wellness-sukat ja -legginsit vaikuttavat jatkuvalla mikromassointitoiminnallaan myönteisesti kaikkiin verisuonisairauksiin liittyviin ongelmiin, edistäen verenkiertoa kudoksissa ja ehkäisten valitun erityisen puristuksen avulla taipumusta suonikohjujen ja selluliitin muodostumiseen. Asteittain vähenevä ja jatkuva puristus, joka nilkasta laskee polveen ja vähitellen reiteen, antaa sukalle väsyttämättömiä ominaisuuksia, mikä tekee siitä optimaalisen ratkaisun väsymyksen, turvotuksen ja raskausasteen lievittämiseen.
Oma Blaskapasiteetti omaaville asiakkaille tarjoamme esimuotojen toimitusta eri kierteillä ja eri grammapainoilla. Asiakkaan toivomassa värissä värjäys on mahdollista vähintään 50 000 kappaleen tuotantomäärästä alkaen.
Vähimmäismääriä ja toimitusaikoja kysythän erikseen!
Elintarvikelaatuinen N2O on typpioksiduuli, jota käytetään, kuten voit arvata, elintarviketeollisuudessa ja jolla on siten tarvittava laatu tälle alalle. Itse asiassa tämä typpioksiduulin muoto on puhdistettu ja sen puhtausaste on 99,7 %.
Elintarvikelaatuista typpioksiduulia (N2O) käytetään muun muassa kermavaahdon lataajissa. Tätä kaasua voidaan myydä kermavaahdon lataajissa ja lisätä kermavaahdon siphoniin tai tunnetuissa kermavaahdon patruunoissa. Typpioksiduuli (N2O) voi sekoittua siphoniin lisättyihin rasvaisiin aineisiin muodostaen vaahtoa, kermaa tai kermavaahtoa. Tämän edun lisäksi typpioksiduulin (N2O) etuna elintarviketeollisuudessa on myös se, että typpioksiduulilla on antibakteerisia ominaisuuksia. Ja tämän ansiosta kermavaahto säilyy hyvänä jopa 10 päivää jääkaapissa.
Mitat - Minimimitta - Muoto, jonka diagonaali on vähintään 300 mm, 270 x 50. Muodon diagonaali ei saa olla alle 270 mm. Maksimimitta - 3000 x 1700, 6000 x 2800. Paksuus - 3 mm, 4 – 19 mm. Huomautukset - Lasi, joka on suunniteltu lämpökäsittelyyn, on käsiteltävä reunoilta. Tylppäys on riittävä käsittely. APERTE:n lämpökäsitelty lasi täyttää BS EN 12150 -standardin vaatimukset.
Savon Extra Doux Parfumé Chèvrefeuille
KÄYTTÖ
Veden kanssa kosketuksessa saippua vapauttaa pehmeän ja kevyen vaahdon, joka jättää ihon joustavaksi, pehmeäksi ja hienovaraisesti tuoksuvaksi.
NETTOPAINO
100 GRS
Sopii kaikille ihotyypeille
Saippua on valmistettu käsityönä Villefranche-sur-merissä.
Elintarvikeväri.
Sisältää kanervan uutteita.
AINESOSALUETTELO
sodium palmate, sodium palm kernalate, aqua/vettä, tuoksu, kehäkukka, palmuydinhappo, glyseriini, europaea-oliivi, natriumkloridi, tetrasodium etidronate, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/kukkauute.
Hanki leikattuja vihreitä papuja vertaansa vailla olevalla laadulla, valmiina höyrytettäväksi ja täydellisesti kypsennettäväksi minuuteissa.
Säilytä pakastettuna alle -18° C
Pakkaustyypit
400
grammaa
1
kilo
2,5
kiloa
10
kiloa
Tyypit
Leikattu
Koko
Madagaskarin vaniljaleikkaukset
Kosteuspitoisuus: 17–21%
Vanilliinipitoisuus: 1–1.2
Koko: Alle 10 cm
Ulkonäkö: Vaniljaleikkaukset ovat lyhyitä, nämä vaniljatangot voivat olla murtuneita tai löysiä
Väri: Tummanruskea tai punertava
Tyyppi: Halkaistu tai halkaisematon
Käyttö: Madagaskarin vaniljaleikkauksia käytetään uuttamiseen ja myös valmistukseen