Tuotteet hakusanalla kylmä brändi (3)

Kultainen energiajuoma - FRIZZ GOLD

Kultainen energiajuoma - FRIZZ GOLD

FRIZZ Gold on ainutlaatuinen energiajuoma, joka haastaa konventiot. Se on uutuus energiajuomamarkkinoilla, joka on saanut hyväksynnän jatkuvasti kasvavalta kuluttajapohjalta. FRIZZ GOLD -juoma on luotu mullistamaan energiajuomateollisuus, ja se sisältää tonifioivan sekoituksen ainesosia, kuten tauriinia, kofeiinia ja vitamiineja, jotka stimuloivat hermostoa. Kuitenkin todellinen erottava piirre ainutlaatuisuudessa on ORO-vaikutus sen reseptissä, joka antaa sille vertaansa vailla olevan erottuvan ulkonäön verrattuna mihin tahansa muuhun juomaan maailmassa. Juoman ainutlaatuisuutta korostaa myös sen miellyttävän kupliva maku, jota käytetään komponenttina cocktaileissa, erityisesti yhdistettynä kupliviin juomiin tai alkoholijuomiin. FRIZZ GOLD:n kohdeyleisöön kuuluvat baarien, klubien, yökerhojen, diskoteekkien, kasinoiden ja eksklusiivisten yksityisklubeiden asiakkaat, jotka palvelevat korkealuokkaista asiakaskuntaa.
Lugana Malavasi

Lugana Malavasi

VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Rypäleet tulevat Gardajärven mytologisesta Sirmionesta, ensimmäiseltä kalkkikivimultakerrokselta, korkeus 68 m merenpinnasta SESTO DI IMPIANTO: Riveittäin kasvatettu, guyot-leikkaus AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: Teräksessä kontrolloidussa lämpötilassa COLORE: Intensiivinen vaaleankeltainen, vihertävin sävyin NASO: Miellyttävä tuoksu melonista ja mandariinista, vivahteita mintusta ja joitakin kukkaisia nuotteja BOCCA: Tuntuu tiettyä astringenssia, mutta lähes olematonta ja erinomaista hedelmäisyyttä CIBO: Kaikki kalasta valmistetut ruoat, keitot, pastan ja riisin pääruoat, vaaleat lihat GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
ROSATO SALENTO - ROSE-VIINIT SALENTOSTA

ROSATO SALENTO - ROSE-VIINIT SALENTOSTA

Rypäle: Negroamaro – musta Malvasia – Primitivo Tuotantoalue: Taranton itäinen alue Maaperätyyppi: Punainen maa sekoitettuna kiviin, tufaa ja/tai kalkkikiveä Viininviljelytyyppi: Tuettu alberello Viinitarhan keski-ikä: 15 vuotta Keskituotanto / hehtaari: 90/120 quintalia rypäleitä Sadonkorjuuaika: Syyskuu Rypäleiden keruumenetelmä: Käsin Alkoholi: 11% -12% vol. Väri: Elävä ruusu Bouquet: Ominainen viinimäinen Maku: Kuiva, erittäin harmoninen Tarjoilulämpötila (celsius): 8° 10° C Suositeltu: Aperitiivi, kala ja italialaiset alkupalat, äyriäiset, herkät keitot sekä vihannekset, mozzarella ja tuorejuusto.