FRIZZ Gold on ainutlaatuinen energiajuoma, joka haastaa konventiot. Se on uutuus energiajuomamarkkinoilla, joka on saanut hyväksynnän jatkuvasti kasvavalta kuluttajapohjalta.
FRIZZ GOLD -juoma on luotu mullistamaan energiajuomateollisuus, ja se sisältää tonifioivan sekoituksen ainesosia, kuten tauriinia, kofeiinia ja vitamiineja, jotka stimuloivat hermostoa.
Kuitenkin todellinen erottava piirre ainutlaatuisuudessa on ORO-vaikutus sen reseptissä, joka antaa sille vertaansa vailla olevan erottuvan ulkonäön verrattuna mihin tahansa muuhun juomaan maailmassa. Juoman ainutlaatuisuutta korostaa myös sen miellyttävän kupliva maku, jota käytetään komponenttina cocktaileissa, erityisesti yhdistettynä kupliviin juomiin tai alkoholijuomiin.
FRIZZ GOLD:n kohdeyleisöön kuuluvat baarien, klubien, yökerhojen, diskoteekkien, kasinoiden ja eksklusiivisten yksityisklubeiden asiakkaat, jotka palvelevat korkealuokkaista asiakaskuntaa.
VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100%
ZONA DI PRODUZIONE: Rypäleet tulevat Gardajärven mytologisesta Sirmionesta, ensimmäiseltä kalkkikivimultakerrokselta, korkeus 68 m merenpinnasta
SESTO DI IMPIANTO: Riveittäin kasvatettu, guyot-leikkaus
AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: Teräksessä kontrolloidussa lämpötilassa
COLORE: Intensiivinen vaaleankeltainen, vihertävin sävyin
NASO: Miellyttävä tuoksu melonista ja mandariinista, vivahteita mintusta ja joitakin kukkaisia nuotteja
BOCCA: Tuntuu tiettyä astringenssia, mutta lähes olematonta ja erinomaista hedelmäisyyttä
CIBO: Kaikki kalasta valmistetut ruoat, keitot, pastan ja riisin pääruoat, vaaleat lihat
GRADO ALCOLICO: 13% vol
TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Rypäle: Negroamaro – musta Malvasia – Primitivo
Tuotantoalue: Taranton itäinen alue
Maaperätyyppi: Punainen maa sekoitettuna kiviin, tufaa ja/tai kalkkikiveä
Viininviljelytyyppi: Tuettu alberello
Viinitarhan keski-ikä: 15 vuotta
Keskituotanto / hehtaari: 90/120 quintalia rypäleitä
Sadonkorjuuaika: Syyskuu
Rypäleiden keruumenetelmä: Käsin
Alkoholi: 11% -12% vol.
Väri: Elävä ruusu
Bouquet: Ominainen viinimäinen
Maku: Kuiva, erittäin harmoninen
Tarjoilulämpötila (celsius): 8° 10° C
Suositeltu: Aperitiivi, kala ja italialaiset alkupalat, äyriäiset, herkät keitot sekä vihannekset, mozzarella ja tuorejuusto.