Raaka-aineiden, kuten hedelmien, vihannesten, hillojen, marmeladien, hyytelöiden ja kastikkeiden, tuotannossa käytetään vaakasuoria tai pystysuoria sekoittimia. Tuotteen korkeimman laadun saavuttamiseksi sekoittimet ovat ratkaiseva tekijä. Niiden tavoitteena on saavuttaa homogeeninen sekoitus ja lämpötilan jakautuminen mahdollisimman alhaisilla leikkausvoimilla tuotteen paloihin. Näin ollen yhdessä korkealaatuisten käsittelyastioiden kanssa saavutetaan myös nopea käsittely, joten KASAG tarjoaa sinulle ihanteellisen sekoitinteknologian.
Vaakasuorille sekoittimille KASAG:illa on myös erityinen liukosuljin, joka on osoittanut laatua vuosien varrella.
Kehitämme jatkuvasti sekoittimiamme ja liukosulkijaa tarjotaksemme ihanteellisen tuotelaadun ja moitteettoman toiminnan.
A. Schleiss AG:n erikoisuus ovat krominikkeli-teräksiset kiertoilmalaboratoriokylmät, jotka on suunniteltu GMP-alueelle.
Tarjoamme myös laboratoriokylmiä ja syväjäädytyskylmiä EX-mallina sekä ultrasyväjäädytyskylmiä.
Useimmat laboratoriokylmät, syväjäädytyskylmät ja ultrasyväjäädytyskylmät toimitetaan pätevöinnin (IQ/OQ) kanssa tai se suoritetaan paikan päällä.
Liiketoimintakylmät löytyvät pääasiassa ravintoloista, leipomoista, myymälöistä, varastoista, laboratorioista... Ne voivat olla useita liiketoimintakylmiä yhdistettyinä keskusjäähdytykseen tai
Tarjoamme lähes kaikkia syväjäädytys- ja kylmähuoneiden tyyppejä ja variaatioita.
Olipa kyseessä standardikoot tai erikoisvalmisteet, yksittäiset huoneet, moninkertaiset huoneet tai yhdistetyt kylmä-/syväjäädytyshuoneet, olipa tarkoitus elintarvikkeiden varastointi, sihteerikylmä, ilmastointikammio, testaus- ja tutkimuskammio, ... jokaiselle yksittäiselle käyttötapaukselle kehitämme teille ihanteellisen ratkaisun.
Meille on tärkeää neuvonta eristysarvoista, eristysvahvuuksista, materiaaleista sekä sisätilaspesifikaatiosta, sillä nämä seikat vaikuttavat suoraan käyttökustannuksiin, työskentelyyn huoneessa ja voimassa oleviin sääntöihin.