Tuotteet hakusanalla käsikoneesi (8)

Antioksidaatio

Antioksidaatio

RoxFox® Tuotteen suojaus rosmariinilla Makkaratuotteet, salaattikastikkeet, herkkutuotteet tai valmisruoat - mitä tahansa se onkin, kuluttajat arvostavat tuoreita, visuaalisesti täydellisiä elintarvikkeita. Optimoi tuotteen laatu ja tuoreus RoxFox®-tuotteilla. Samalla varmista värin vakaus ja valitse maksimaalinen tuotteen suojaus. RoxFox® on saatavilla vesiliukoisina tai öljyliukoisina vaihtoehtoina, sekä E-numero vapaana varianttina "N". N luonnollinen RoxFox®-tuotteilla W-N ja O-N on molemmilla harmoninen makuprofiili, ja ne tarjoavat myös antioksidanttista potentiaalia. RoxFox® W-N:n ja RoxFox® O-N:n käytön yhteydessä ei tarvitse ilmoittaa muuta kuin mauste tai mausteen uute. Näin ollen E-numeron ilmoittaminen Saksan elintarvikelisäaineita koskevan asetuksen (ZZulV) mukaan ei ole tarpeen. RoxFox®-edut: - Tuotteen laadun optimointi - Optimaalinen värivakaus - Optimaalinen vaikuttavien aineiden jakautuminen - Käyttö suolaliuos sovelluksissa - Käyttö öljy- ja rasvapitoisissa tuotteissa - Estää rasvan itseoksidoitumista
Pyöreäpäiset Ruuvit

Pyöreäpäiset Ruuvit

PYÖREÄPÄISIÄ RUUVIT
Vapaamuotoiset Taonnat

Vapaamuotoiset Taonnat

Ydinosaamisemme on vapaamuotoisten taottujen osien valmistamisessa teräksestä, ruostumattomasta teräksestä ja alumiinista painoluokassa 0,1-6 kg.
GLYKOSOL N

GLYKOSOL N

Kylmä- ja lämpösiirtoväline monoetyleeniglykolipohjaisille teknisille sovelluksille
AISanalytics®

AISanalytics®

Kattavat tietovarastotoiminnot mahdollistavat systemaattisen analyysin ja helpottavat myynnin hallinnan tehtäviä kohdennettujen markkinointitoimenpiteiden tasolle.
Valkoinen kiteinen sokeri

Valkoinen kiteinen sokeri

Valkoinen kiteinen sokeri, ilman paakkuja, laikkuja ja vieraita epäpuhtauksia. Sokeri on makeaa, ilman vieraita hajuja ja makuja. Sokeri liuotettaessa on läpinäkyvää, ilman liukenemattomia sedimentejä, mekaanisia ja muita epäpuhtauksia. EI GMO Kosteusosuus: 0,08% Väri liuoksessa ICUMSA-yksiköissä: 43,0 Sakkaroosipitoisuus, %: vähintään 99,82%
Antioksidaatio

Antioksidaatio

RoxFox® Tuotteen suojaus rosmariinilla Makkaratuotteet, salaattikastikkeet, herkkutuotteet tai valmisruoat - mitä tahansa se onkin, kuluttajat arvostavat tuoreita, visuaalisesti täydellisiä elintarvikkeita. Optimoi tuotteen laatu ja tuoreus RoxFox®-tuotteilla. Samalla varmista värin vakaus ja valitse maksimaalinen tuotteen suojaus. RoxFox® on saatavilla vesiliukoisina tai öljyliukoisina vaihtoehtoina, sekä E-numero vapaana vaihtoehtona "N". N luonnollinen RoxFox®-tuotteilla W-N ja O-N on molemmilla harmoninen makuprofiili, ja ne tarjoavat myös antioksidanttista potentiaalia. RoxFox® W-N:n ja RoxFox® O-N:n käytön yhteydessä ei tarvitse ilmoittaa muuta kuin mauste tai mausteen uute. Näin ollen E-numeron ilmoittaminen Saksan elintarvikelisäaineita koskevan asetuksen (ZZulV) mukaan ei ole tarpeen. RoxFox®-edut: - Tuotteen laadun optimointi - Optimaalinen värivakaus - Optimaalinen vaikuttavien aineiden jakautuminen - Käyttö suolaliuos sovelluksissa - Käyttö öljy- ja rasvapitoisissa tuotteissa - Estää rasvan itseoksidoitumista
Seppätyökalut

Seppätyökalut

Ydinosaamisemme on teräksisten, ruostumattomasta teräksestä ja alumiinista valmistettujen taottujen osien tuotannossa painoluokassa 0,1-6 kg.