Tuotteet hakusanalla lähde trike niesky (3)

Pienten ajoneuvojen kuljetus - 2-pyöräisten kuljetus

Pienten ajoneuvojen kuljetus - 2-pyöräisten kuljetus

Olemme käytettävissänne pienten ajoneuvojen (moottoripyörät, nelipyörät, pyörät jne.) kuljettamiseen pisteestä A pisteeseen B. Kuormauksen ja purkamisen suorittaa toimeksiantaja.
Onnenpyörä Classic EXTRA

Onnenpyörä Classic EXTRA

Kaksinkertainen vaikutus: Kääntyvä pyörä, jossa seisova mainoskuva Onnenpyörä Classic EXTRA Kaksinkertainen vaikutus: Kääntyvä pyörä, jossa seisova mainoskuva Kuvaus: 170 - 190 cm korkea, 90 cm kääntöalusta, valkoinen muovi 12, 16 jopa 54 pelialuetta mahdollista. Asiakaskohtainen suunnittelu. Kestävä, helppokäyttöinen ja salamannopea kokoaminen. Mainoslevy edessä on helposti vaihdettavissa. 100 000 pelin takuu Varustus: Korkeussäädettävä, korroosionkestävä alumiinirunko, mattapintainen anodisoitu hopea. Kääntöalusta valkoista vaahtomuovia, mustat kynät tai vaihtoehtoisesti eri väreissä (katso tarvikkeet). Liikkuvuus: Mahtuu melkein jokaiseen autoon. Paketti: Hyvin pehmustettu olkalaukku tai kestävä kuljetuslaatikko
Pyöräretki Filliersin tislaamoon! - Palvelut

Pyöräretki Filliersin tislaamoon! - Palvelut

Kokoontumme pienissä ryhmissä ja teemme 2 tunnin pyöräretken tandemilla Lysin kiehtovassa maaseudussa. Jokaisen ryhmän mukana on opas, joka antaa lyhyen selostuksen mielenkiintoisimmista ja kauneimmista nähtävyyksistä. Idylliset kylät Sint-Martens-Latem ja Deurle ovat saavuttaneet kansainvälisen maineensa suuren taiteilijamäärän ansiosta, joka asettui tänne 1900-luvun ensimmäisellä puoliskolla. Taiteilijat kuten Albijn Van den Abeele, Valerius De Saedeleer, Constant Permeke, Gust ja Leon De Smet, Albert Servaes, George Minne, Gustave ja Karel van de Woestijne, Fritz Van den Berghe ja monet muut ovat työskennelleet täällä ja muodostaneet eräänlaisen 'taiteilijakolonian', jota kutsutaan virheellisesti 'Latem-kouluksi'. Matkalla pysähdymme 'Filliers'-tislaamoon. Gin valmistuksen ja fermentoinnin kautta tislaamiseen, käsityöläistislauksen prosessi vaatii viiden sukupolven 'kokin mestareiden' taituruutta saadakseen aikaan hienoimman ginin. Kokenut opas...