Tuotteet hakusanalla laatuohjaus (6)

Perinteiset Korjaimet - Jauhokorjaimet

Perinteiset Korjaimet - Jauhokorjaimet

Haluatko säätää jauhojasi valmistamaan leipiä ja patonkeja, jotka noudattavat Ranskalaisen Perinteisen Leipä -sääntöjä?
Kahva ruostumattomasta teräksestä palautusjousella - Kahva ylös tai - Suora runkoindeksointisormi

Kahva ruostumattomasta teräksestä palautusjousella - Kahva ylös tai - Suora runkoindeksointisormi

Jousipalautteiset kahvat voidaan helposti kiinnittää oviin, luukkuihin ja kansiin. Kahvoja on saatavana kahdessa eri variantissa, viistettynä ylöspäin tai alaspäin. Viistetty pinta mahdollistaa sovelluksen sulkemisen tai avaamisen ilman kahvan käyttöä. Integroitu jousi palauttaa aina kahvan alkuperäiseen asentoon. Käyttöohje: Vivun liikkeen vuoksi kahva siirtyy auki-asentoon, mikä mahdollistaa oven avaamisen. Lukitus tapahtuu automaattisesti oven sulkeutuessa viistetyn pinnan avulla. Viite: 03102-15 Materiaali: Ruostumaton teräs
Sertifiointi BIO ja GlobalG.A.P.

Sertifiointi BIO ja GlobalG.A.P.

France Allium tarjoaa sertifiointipalvelun, joka mahdollistaa asiakkailleen tuotteidensa vaatimustenmukaisuuden vahvistamisen BIO- ja GlobalG.A.P.-standardeihin. Nämä sertifikaatit ovat olennaisia yrityksille, jotka pyrkivät pääsemään markkinoille, joilla laatu- ja kestävyysvaatimukset ovat korkeat. Sertifiointiprosessi takaa ympäristöystävälliset maatalouskäytännöt ja tuotteiden täydellisen jäljitettävyyden. Saavuttamalla nämä sertifikaatit yritykset voivat vahvistaa uskottavuuttaan ja kilpailukykyään kansainvälisillä markkinoilla.
Monikäyttökorjaimet - Jauhokorjaimet

Monikäyttökorjaimet - Jauhokorjaimet

Haluatko mukauttaa jauhojasi saadaksesi monikäyttöisen jauhon erityisten leipien ja/tai leivonnaisten valmistamiseen? Etsitkö korjainta, joka tasapainottaa jauhojasi leivonnaisten valmistamiseksi? Valmistatko erikoistuotteita, kuten patonkeja, leipätaikinoita, maalaileipiä ja haluatko korjata jauhojasi erityisesti näitä sovelluksia varten?
Teknologiset ja Aromaatteiset Korjaimet - Jauhokorjaimet

Teknologiset ja Aromaatteiset Korjaimet - Jauhokorjaimet

Haluatko parantaa jauhojesi toiminnallista profiilia taikinan reologian kriteerien (venyvyys, kosteus, voima, tarttuvuus) ja valmiiden tuotteiden (rapeus, tilavuus) osalta? Etsitkö jauhokorjainta päästäksesi uusille markkinoille? (teollisuus, keksiteollisuus) Haluatko luoda lisäarvoa jauhoillesi uusilla viljaluokituksilla?
Viljan ja jauhojen analyysit - Jauhokorjaimet

Viljan ja jauhojen analyysit - Jauhokorjaimet

Olet mylläri ja haluat valvoa puhtaiden viljalajikkeiden tai jauhoseosten laatua. Haluat saada neuvoja lajikkeen valintaan tai mallin kehittämiseen. Olet teollisuusyritys ja haluat varmistaa käyttämiesi jauhojen tasaisuuden valmistuksessasi. Haluatko tarkistaa jauhojesi leivontalaadun? Fyysisten ja kemiallisten analyysien laboratoriopalvelut Viljassa Buhler-myllytys, spesifiset painot, kosteus, proteiinit, mykotoksiinien havaitseminen jne. Jauhoissa Chopin-alveografi, Hagbergin pudotusindeksi, farinografi, tuhkapitoisuus, vaurioituneet tärkkelykset jne. Kokeellisen myllyn palvelut Leivontakokeet (CNERMA- ja BIPEA-menetelmät) Tuotteiden tasaisuuden ja laadun valvonta. Koulutuskeskus: (Ranskan talous-, teollisuus- ja työllisyysministeriön hyväksymä koulutuskeskus) Koulutus leivontakäytännöistä ja MILLBÄKER-tuotteiden käytöstä.