Bufalajuuston Ricotta kuuluu maitotuoteteollisuuden historiaan ja perinteeseen, ja se on symboli maataloudestamme sekä eteläisen Italian alueiden erityispiirteistä.
Bufalajuuston Ricotta DOP on tuore maitotuote, joten se ei kypsy, ja se saadaan aikaan bufalamaidon heraproteiinien lämpökoagulaatiolla. Tämä raaka-aine on peräisin Bufalajuuston valmistuksesta, ja se antaa tuotteelle erityisiä rakenteellisia ominaisuuksia, kuten kermaisuuden ja pehmeyden, posliinisen valkoisen värin sekä voimakkaita aistittavia ominaisuuksia, joita voidaan kuvata hienovaraisena maidon aromina ja makeutena.
Sense CO2 -laite mahdollistaa hiilidioksidin (CO2) jatkuvan seurannan ympäristössä.
Mitä korkeampi CO2-pitoisuus, sitä huonompi on ilmanlaatu. CO2-seuranta on tarpeen suljetuissa tiloissa, joissa on suuri väkijoukko (koulut, liiketilat, kuntosalit jne.), joissa ilmanvaihto tapahtuu vain ikkunoita avaamalla.
Tämä auttaa estämään patogeenien (bakteerit, virukset jne.) leviämistä, joka johtuu ihmisten hengittämisestä kyseisessä ympäristössä.
RefineAirin Sense CO2 -anturi on varustettu kolmella LED-merkkivalolla:
- Vihreä väri osoittaa, että ilmanlaatu on normaali;
- Keltainen väri osoittaa, että ilmanlaatu heikkenee, joten ikkunoita on avattava;
- Punainen väri osoittaa, että ilmanlaatu on erittäin huono.