Tarjoamme vähittäispakkauksia omassa Grino-brändissämme sekä valkoisen etikettipalveluja asiakkaiden brändin alle pakattavaksi. Ota meihin yhteyttä lisätietoja varten ja tarkista muut tuotteemme.
Kaurahelmiä valmistetaan siemenkaurasta. Normaalit hiutaleet syntyvät kuorittujen jyvien murskaamisesta. Ne ovat siis vähiten käsiteltyjä, mutta tästä syystä ne kypsyvät pisimpään kaikista vaihtoehdoista.
Kaura on ensisijaisesti runsaasti kuitua ja proteiinia sekä vitamiinien aarreaitta - ne sisältävät B-, E- ja PP-vitamiineja sekä magnesiumia ja fosforia, jotka vaikuttavat myönteisesti kehoomme. Ne ovat perinteisen puuron pääraaka-aine ja niitä käytetään myös kakuissa ja jälkiruoissa.
Tarjoamme vähittäispakkauksia brändillemme Grino sekä myös valkoisen etikettipalveluja asiakkaiden brändin alle pakattavaksi. Ota meihin yhteyttä lisätietoja varten ja tarkista muut tuotteemme.
Kikherneet kuuluvat palkokasvien ryhmään. Kikherneiden maku on hieman makea, hienovaraisella pähkinäisellä vivahteella, herkkä ja kermaisa. Kikherneet eivät ole vielä yhtä suosittuja Puolassa kuin Itä-Euroopan maissa.
Kikherneet ovat kasvi, joka on erinomainen proteiinin lähde, ja niissä on myös erittäin suuri määrä aminohappoja, jotka ovat välttämättömiä kehon toiminnalle. Koska niissä on runsaasti ravintoarvoa, ne ovat erittäin arvokkaita koko keholle.
Tarjoamme vähittäispakkauksia omassa Grino-brändissämme sekä valkoisen etiketti palveluja asiakkaan brändin alle pakattavaksi. Ota meihin yhteyttä lisätietoja varten ja tarkista muut tuotteemme.
Kaurahelmiä valmistetaan kaurasta. Saamme pikakaurahelmiä, jos vilja altistuu höyryttämiselle, mikä pehmentää ja irrottaa sen rakennetta. Tällaiset hiutaleet valmistuvat nopeimmin, koska ne pehmenevät ja imevät vettä nopeasti. Kaada vain kiehuvaa vettä tai kuumaa maitoa niiden päälle, ja ne ovat valmiita. Kaurahelmissä on ensisijaisesti runsaasti kuitua ja proteiinia sekä runsaasti vitamiineja - ne sisältävät B-, E- ja PP-ryhmän vitamiineja sekä magnesiumia ja fosforia, jotka vaikuttavat myönteisesti kehoomme. Ne ovat perinteisen puuron pääraaka-aine, ja niitä käytetään myös kakuissa ja jälkiruoissa.
Tarjoamme vähittäispakkauksia tuotteita brändillämme Grino sekä myös valkoisen etiketti palveluja pakata asiakkaan brändin alle. Ota meihin yhteyttä lisätietoja varten ja tarkista muut tuotteemme.
Ohrahiutaleet valmistetaan kokonaisista ohranjyvistä. Tuotannon aikana jyvistä poistetaan liima- ja hedelmäsiemenkuori. Ohrahiutaleet ovat E-vitamiinin ja B-vitamiinien aarreaitta. Ohrahiutaleet tarjoavat myös runsaasti elementtejä, kuten kaliumia, fosforia, magnesiumia, kalsiumia, sinkkiä ja mangaania.
Ohrahiutaleita käytetään laajalti keittiössä. Ne ovat täydellisiä lisäyksiä jälkiruokiin, kakkujen ja salaattien joukkoon.
Tarjoamme vähittäispakkauksia brändillemme Grino sekä myös valkoisen etikettipalveluja asiakkaiden brändin alle pakattavaksi. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja tarkista muut tuotteemme.
Linssit ovat palkokasvi. Sitä viljellään monissa maissa ympäri maailmaa. Se ei ole kovin yleinen Puolassa. Linssinsiemenet ovat yleensä pyöreitä tai soikeita. Ne voivat olla eri värejä. Linssit ovat rikkaita monista ravintoaineista, mukaan lukien proteiini, rauta ja kuitu, joten niitä käytetään laajalti gastronomiassa.
Vihreät linssit maistuvat paljon miedommilta kuin punaiset linssit. Vihreille linsseille on ominaista, että ne eivät kypsy liikaa, vaan pysyvät irtonaisina. Irtonaisessa muodossa voimme käyttää niitä esimerkiksi salaattien lisänä. Vihreät linssit on liotettava ennen keittämistä.
Tarjoamme vähittäispakkauksia brändiltämme Grino sekä valkoisen etikettipalveluja asiakkaiden brändin alle pakattavaksi. Ota meihin yhteyttä lisätietoja varten ja tarkista muut tuotteemme.
Linssit ovat palkokasveja. Niitä viljellään monissa maissa ympäri maailmaa. Ne eivät ole kovin yleisiä Puolassa. Linssinsiemenet ovat yleensä pyöreitä tai soikeita. Ne voivat olla eri värejä. Ne ovat rikkaita monista ravintoaineista, mukaan lukien proteiini, rauta ja kuitu, joten niitä käytetään laajasti gastronomiassa.
Punaiset linssit ovat suosituimpia kaikista tämän kasvin tyypeistä. Niille on ominaista voimakas maku. Valmistus on erittäin kätevää - niitä ei tarvitse liottaa, ja jyvät kypsyvät nopeasti. Ne sopivat täydellisesti kermaisiin keittoihin, tahnoihin tai täytteeksi dumplingeihin.