Tarjoamme täydellisen valikoiman tuotteita, jotka sisältävät Brasilialaisen Valkoisen Jalostetun Sokerin Icumsa 45, jotta voimme täyttää arvostettujen asiakkaidemme tarkat vaatimukset. Brasilialainen Valkoinen Jalostettu Ruokosokeri - Tarjoamme kaikkia tyyppejä ja parasta laatua sokeria (ICUMSA 45, 100, 150 ja muita). Jalostettu Valkoinen/Ruskea Sokeri ICUMSA-45, Brasilialainen Jalostettu Valkoinen Sokeri Icumsa 45, Jalostettu Valkoinen ICUMSA45 Sokeri, Valkoinen Puhdas Sokeri ja Raaka Ruskea Sokeri. Tarjoamme korkealaatuista Brasilialaista Valkoista Jalostettua Sokeria Icumsa 45 Tukkumyyntinä, jotta voimme täyttää arvostettujen asiakkaidemme tarkat vaatimukset. Meidän tarjoamamme sokeri tunnetaan puhtaudestaan ja erinomaisesta kiteisestä muodostaan. Pidämme sen turvallisena ja toimitamme sen ajallaan säilyttämällä sokerin kehittyneessä varastossamme. Lisäksi, jotta se pysyisi eristyksissä epäpuhtauksista, tarjoamme sen laadukkaassa ja hygienisessä pakkauksessa.
Käyttämämme ekopolyeteeni tuotanto liittyy hiilidioksidin vähentämiseen ilmakehässä – jokaisen kilon tämän materiaalin tuotanto tarkoittaa 3,09 kilogramman CO2:n sitomista ilmasta.
Lisäksi jopa 80 % ekosoveltuvien puristustubien tuotantoon tarvittavasta energiasta tulee uusiutuvista energialähteistä! Käyttämällä sokeriruokoputkia teemme todellisen panoksen kasvihuoneilmiön vähentämiseen ja luonnon suojelemiseen!
ICUMSA: 45 RBU.
Sopii ihmisten kulutukseen.
Polarisaatio: 99,80 % min.
Kosteus: 0,04 % max painosta.
Tuhoainepitoisuus: 0,04 % max painosta.
Liukoisuus: 100 % kuiva/vapaa hieno virtaava.
Säteily: Normaali kansainvälisesti hyväksytyn rajan sisällä.
Sato: Nykyinen.
Magnettiset hiukkaset: 4 mg/kg.
SO2: 70 mg/kg.
Väri: Kimalteleva valkoinen enintään 45 Icumsa vaimennusyksikköä (Icumsa-menetelmä).
Granulaatio: Hieno standardi.
Tuhoaine sähköisesti: 0,04 % max. (kuivan painon perusteella) Johtokyky.
Rikkidioksidi: 20 mg/kg min.
Sedimentit: Ei mitään.
Haju: Ilman hajua.
Vähentävä sokeri: 0,05 % max painosta.
HPN Staph Aureus: Ei.
Max AS: 1 P.P.M.
Max PS: 2 P.P.M.