Tuotteet hakusanalla leaves floor berry (2)

Vadelmalehti - Kuivattu eurooppalainen punaisen vadelman lehti, Rubus idaeus folia

Vadelmalehti - Kuivattu eurooppalainen punaisen vadelman lehti, Rubus idaeus folia

Korkealaatuista vadelmalehteä tukkumyyntiin. Vadelmalehdet ovat vitamiinien ja muiden hyödyllisten aineiden aarreaitta. Niiden määrä on jopa vaikea laskea. Kyllä, vadelmalehdet sisältävät vitamiineja A, B, C, K, E, PP, happoja (salisyylinen, foolihappo), hivenaineita (kalium, mangaani, koboltti, kupari, rauta, sinkki, fosfori, molybdeeni, jodi, magnesium), hiilihydraatteja, kuitua, flavonoideja, mineraalisuoloja, polysakkarideja, tanniineja sekä eteerisiä öljyjä. Vadelmalehtiä voidaan käyttää kosmetologiassa, lääketieteessä ja teen valmistuksessa. Tarjoamme tuotteidemme kuivausta, joka täyttää kaikki vaatimukset hyödyllisten aineiden maksimoimiseksi. Alkuperämaa - Ukraina Tyyppi: Tavanomainen Kasvin osa: Lehti Määrä: jopa 5 tonnia vuodessa Paketti: Tarpeen mukaan
Pakastettu karviaismarjat (kokonaiset) 25 g - Pakastetut tuotteet

Pakastettu karviaismarjat (kokonaiset) 25 g - Pakastetut tuotteet

Pakastettu kuivatut punaherukat ovat herkkiä ja hauraan tuntuisia. Vedettömyys antaa niille eetterimäisen koostumuksen, kevyen ja ilmavan, lähes painottoman. Samalla jokaisen hedelmän luonnollinen muoto ja koko säilyvät. Minkä värisiä ne ovat? Luonnollinen punainen rubiinin sävyllä. Se on kuin joukko pieniä jalokiviä. Miltä ne tuoksuvat? Aromissa on herkkää makeutta, joka on tasapainotettu kevyellä katkeruudella. Miltä ne maistuvat? Siinä on kukkainen, hieman yrttinen vivahde, miellyttävä raikas jälkimaku. Se on hienostunut tasapaino makeuden ja kevyen happamuuden välillä. Miten niitä tuotetaan? Pakastussuhteinen kuivaus on innovatiivinen menetelmä tuoreiden hedelmien, vihannesten ja marjojen kuivaamiseen samalla, kun niiden hyödylliset ominaisuudet, maku ja aromi säilyvät. Punaherukoiden sadonkorjuun jälkeen Panfruitin teknologit valitsevat parhaat hedelmät ja altistavat ne matalille lämpötiloille (pakastaminen). Tämän jälkeen marjat sijoitetaan tyhjiökammiin haihduttamista varten.