... sisältää proteiinia, joka on suojattu käymiseltä, neljä probioottista bakteerikantaa, puskurointi- ja deoksidoimisainetta, makro- ja mikroelementtejä sekä vitamiineja, jotka ovat välttämättömiä ja tärkeitä tehokkaan maidontuotannon kehittämiseksi.
Tämän lisäaineen käyttö maidontuotannon kehittämisjakson aikana mahdollistaa lehmän tuottavuuden lisäämisen 3-5 litraan maidontuotannon kehittämisjakson loppuun mennessä.
Seuraavaksi lehmä, joka sai maidontuotannon kehittämisjakson aikana tätä lisäainetta...
Soijaproteiini on korkealaatuinen proteiinilähde, joka on peräisin soijapavuista. Täydellisenä kasvipohjaisena proteiinilähteenä soijaproteiini on ihanteellinen kasvissyöjille ja vegaanille, mutta se on myös erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat lisätä proteiinin saantiaan. Monipuolisuutensa ja ravitsemuksellisten etujensa ansiosta soijaproteiini on loistava lisä mihin tahansa ruokavalioon ja voimakas liittolainen kuntoilutavoitteiden saavuttamisessa.
EC numero: 225-677-1
CAS nro: 9010-10-0
Proteiinilisä, joka yhdistää heraproteiinikonsentraatin ja -eristyksen vaniljan makua. Makeutettu luonnollisella makeutusaineella - stevioliglykosideilla. Esimerkkikoostumus.
Maitoproteiinikonsentraatti (MPC) on tiivistetty maitojauhe, joka sisältää yleensä 80 % maitoproteiinia. Se valmistetaan tuoreesta ja pastöroidusta rasvattomasta maidosta suodattamalla ja sumuttamalla kuivattamalla.
Korkean proteiinipitoisuuden ja matalan laktoosipitoisuuden suhde tekee tästä tuotteesta yleisesti käytetyn vähähiilihydraattisessa elintarviketuotannossa sekä proteiinipitoisissa juomissa. Sitä voidaan myös lisätä muun muassa leivonnaisiin, jälkiruokiin, rehutuotteisiin, maitopohjaisiin juomiin, kastikkeisiin ja juustoihin.
Kookosmaito muodostuu kookospähkinän massasta ja sisältää lyhytketjuisia rasvahappoja, jotka vaikuttavat positiivisesti ihmisen kehoon. Wegane-kookosmaito on luonteenomaista valkoinen väri ja paksu, kermaisa koostumus. Siinä on kookokselle tyypillinen tuoksu ja maku. Sitä sekoitetaan joskus kookosveteen. Aasian maissa se on suosittu ainesosa keittiössä. Erityisesti Thaimaassa ja Intiassa se on hyvin suosittua. Euroopassa se voittaa suosiota. Kookos sisältää suuren määrän mineraaleja. 100 gramman annoksessa on 46 % päivittäisestä mangaanin tarpeesta ja 13 % fosforista. Maitoa sisältää myös magnesiumia, rautaa, seleeniä, C-vitamiinia, niasiinia, foolihappoa ja B-vitamiineja.
Se on cheloitu nestemäinen kalium, joka helpottaa kaliumin saatavuutta. Koska se on täysin liukeneva, sen käyttö on erittäin nopeaa ja se imeytyy välittömästi kasviin.
Parantaa hedelmien, vihannesten ja teollisten viljelykasvien organoleptista laatua sekä koristekasvien kukkien väritystä. Kun sitä käytetään kasvukauden lopussa (ennen sadonkorjuuta), se nopeuttaa kypsymistä, lisää kuivuutta kestävyyttä ja ilmastohaasteiden sietokykyä. Sopivan chelatoivan aineen läsnäolo takaa kaliumin täydellisen saatavuuden riippumatta käytetyn veden laadusta lehtilannoitus- ja kastelukäsittelyissä.
SKU:n/a
Koko:1000 LITRAA, 20 LITRAA, 5 LITRAA
Proteiini
Sisältö: esim. 750g
Maitoproteiini, heraproteiini, munaproteiini, luonnolliset aromit, makeutusaine sukraloosi
Avaamisen jälkeen käytettävä 3 kuukauden kuluessa. Tuote säilytettävä suljettuna, kuivassa, valolta suojattuna ja huoneenlämmössä (15 – 25 °C).
Tilaa PROTEIN 96 verkosta FREY Nutritionilta. Proteiini, jolla on maailman korkein proteiinipitoisuus lihasmassan lisäämiseksi ja rasvan vähentämiseksi.
Kun kehonpainon vähentäminen pyritään saavuttamaan liikunnan ja ruokavalion avulla, karnitiinia suositellaan lisäaineena, jotta rasvahappojen käyttö tehostuisi.
Kun kehonpainon vähentäminen pyritään saavuttamaan liikunnan ja ruokavalion avulla, karnitiinia suositellaan lisäaineena, jotta rasvahappojen käyttö tehostuisi, koska ylipainoisten aineenvaihdunta ei yleensä ole sopeutettu fyysiseen suoritukseen.
Erityisesti kestävyysurheilijat käyttävät L-karnitiinia usein ravintolisänä, koska L-karnitiinin nauttiminen voi johtaa suorituskyvyn parantumiseen. Tämä suorituskyvyn parantuminen liittyy palautumiseen suuren urheilusuorituksen jälkeen. Karnitiinia pidetään siksi urheilussa yhtenä tehokkaimmista suorituskyvyn parantajista ja rasvanpolttajista.
Clear WPI 90% on premium- laatua oleva heraproteiini-isolaatti, joka on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista puhtautta ja kirkkautta. Tuote on peräisin korkealaatuisista maitolähteistä ja se käy läpi edistyneitä suodatusprosesseja epäpuhtauksien poistamiseksi ja 90 %:n proteiinipitoisuuden saavuttamiseksi. Sen läpinäkyvän ulkonäön ansiosta se on ihanteellinen kirkkaiden ja visuaalisesti houkuttelevien proteiinijuomien ja -lisäravinteiden valmistamiseen.
Muu nimi: Clear Whey Protein Isolate 90%
Erityis./ Puhtaus: 90 % (Muut eritelmät voidaan räätälöidä)
Ulkonäkö: Valkoinen jauhe
Päätoiminto: tukee lihaskasvua ja -korjausta
Testausmenetelmä: HPLC
Heraproteiini-isolaatti (WPI) saadaan poistamalla riittävästi ei-proteiinisia aineita herasta, jotta valmis kuiva tuote sisältää vähintään 90 % proteiinia kuivapainosta. Se tuotetaan kalvofiltrausprosesseilla ja/tai ioninvaihdolla. Heraproteiini-isolaatin happamuutta voidaan säätää lisäämällä turvallisia ja sopivia pH-säätöaineita. Meidän WPI ihmisten kulutukseen noudattaa kaikkia Euroopan unionin sääntöjä ja vaatimuksia.
Molkenproteiin Isolat regular 1000kg - 9,99€/kg
Proteiinivesi on herkullinen ja helppo tapa lisätä proteiinin saantia ja nesteytystä. Lisäämme välttämättömiä vitamiineja, joita täydentävät erikoismakut osana proteiinikollageenivettämme, pitäen elintärkeät ainesosat mahdollisimman tehokkaina. Kollageeniproteiini voi auttaa säätelemään ruokahalua ja tukemaan ihon terveyttä. BCAA-yhdisteet, kuten leusiini, isoleusiini ja valiini, auttavat energian ja lihaskipujen kanssa. Vitamiinit tukevat immuunijärjestelmääsi.
PAT 50 tarjoaa proteiineja ja mineraaleja (mukaan lukien kalsiumkarbonaatti) lemmikkieläinten ruokien koostumuksiin.
PAT 50:n proteiinit ovat lähde välttämättömille aminohapoille, joita elimistö ei synnytä.
Sen korkea sulavuus mahdollistaa eläimille soveltuvien ruokien koostumuksen.
Sen rasvapitoisuus varmistaa pelletin hyvän muodon säilymisen.
Valitse erilaisista makuista, kuten vanilja, suklaa, maapähkinävoi, syntymäpäiväkakku ja paljon muuta, tai valitse makeuttamaton proteiinijauheseos, joka vastaa tarpeitasi.
Teknisesti erittäin puhdas kaliumsulfaatimme, jonka puhtaus on >99,8 %, valmistetaan kemiallisen reaktion avulla.
Kaliumsulfaatillamme on seuraavat ominaisuudet:
Korkea puhtausaste: Teknisesti puhdas kaliumsulfaatimme puhdistetaan monivaiheisessa prosessissa ja se täyttää korkeimmat laatuvaatimukset.
Optimaalista jatkokäsittelyä varten kaliumsulfaatimme on lähes vapaa maaryhmän metalleista ja klorideista sekä raskasmetalleista.
Erittäin hyvä virtausominaisuus: Kaliumsulfaatti on kiteinen kiinteä aine, jolla on erittäin hyvä virtausominaisuus. Sitä on helppo kuljettaa, varastoida ja annostella.
Hernejauho on usein käytössä leivonnassa, kuten leivän ja tortillojen valmistuksessa, pastan teossa sekä joissakin leivonnaisissa, kuten donitseissa ja kekseissä. Riittää, että lisätään vain 10-20 % hernejauhoa vehnäjauhoon, ja nämä ruoat saavat ainutlaatuisen hernearomin ja muuttuvat hieman terveellisemmiksi. Herneet ovat rikkaita C-, B- ja PP-vitamiineista sekä mineraaleista, kuten kalsiumista, magnesiumista, kaliumista, fosforista ja sinkistä. Kivimyllyllä jauhaminen säilyttää viljan tasapainoisen luonnollisen koostumuksen, mikä mahdollistaa glykeemisen indeksin alenemisen.
Paino: 400 g
ITSENNE JA RAKKAITTEILLE
• Antiviraalinen, antibakteerinen,
• Antifungaalinen ja korkea antioksidanttivaikutus,
• Kehon vastustuskyvyn lisääminen,
• Ikääntymisen hidastaminen,
• Hormoneiden tasapainottaminen auttaa, ja sen sisältämät sinkki,
magnesium ja kalsium auttavat mineralivajeen korjaamisessa.
Maitoproteiinikonsentraatti (MPC) on erittäin tiivistetty maitojauhe, joka sisältää tyypillisesti 80 % maitoproteiinia. Se saadaan tuoreesta, pastöroidusta rasvattomasta maidosta suodatus-, haihdutus- ja sumutusu drying -prosessin kautta. MPC tunnetaan erinomaisista vaahtoamis-, teksturointi-, veden sitomisen ja hyytymisen ominaisuuksistaan. Sen erinomainen ravintoarvo johtuu korkeasta proteiinipitoisuudestaan. Sen säilyvyysaika on 24 kuukautta, ja se on saatavilla 25 kg:n säkeissä ja suurissa säkeissä.
MPC on toimiva vaihtoehto täysmaitojauheelle tai rasvattomalle maitojauheelle, tarjoten vertailukelpoiset proteiinitasot.
Soijaproteiinikonsentraatti (SPC) on puhdistettu tuote, joka saadaan kuorituista ja rasvattomista soijajauhoista erottamalla hiilihydraatit (liukoiset sokerit) käyttäen EU:n uusinta huipputeknologiaa.
Perunaproteiini puhdistetaan, höyrytetään ja kuoritaan myöhemmin. Tärkkelys uutetaan vedellä, jotta saadaan aikaan proteiinipitoinen seos, jota käsitellään hapolla ja sitten kuivataan ja jauhetaan. Perunaproteiini on hienojakoinen, ilmava jauhe, vaaleanharmaa tai keltavihreä, ja sillä on tyypillinen kuivatun perunan haju. Raaka-aineena perunaproteiinin valmistuksessa käytetään puolalaisperäisiä tärkkelysperunoita.
Herneproteiini saadaan keltaisista tai kultaisista herneistä kuiva- ja nestemenetelmällä. Kuivausvaiheessa herneiden kuori poistetaan koneellisesti ja jauhetaan. Myöhemmin hernejauho kerätään ja sen vesiliukoisten ominaisuuksien ansiosta proteiinit erotellaan sentrifugoinnilla ja kerätään.
Lopullinen herneproteiinituote on vaaleanbeige jauhe, jolla on puhdas maku.
Heraproteiini-isolaatti saadaan tiivistämällä ja puhdistamalla heraproteiinikonsentraatti, jotta herassa olevan rasvan ja hiilihydraatin määrä vähenee.
Prosessi voidaan toteuttaa kalvoseparoinnin tai ioninvaihdon avulla. WPI:tä pidetään korkeimpien puhtaus- ja proteiinipitoisuuksien tuotteena.
Demineralisoitu herajauhe (DEMI) valmistetaan poistamalla osa mineraaleista nestemäisestä makeasta herasta. Tarkoituksesta riippuen käytetään monia yhdistettyjä tekniikoita: ioninvaihto, elektrodialyysi, ultrafiltraatio, mikrofiltraatio tai nanofiltraatio.
Foodcom S.A. tarjoaa laajan valikoiman demineralisoituja jauheita vaatimusten mukaan:
- 20 % demineralisoitu herajauhe - erinomainen täyteaine ilman liiallista suolaisuutta,
- 40 %, 50 % demineralisoitu herajauhe - suosituin suklaan ja leivonnaisten valmistuksessa,
- 70 % demineralisoitu herajauhe,
- 90 % demineralisoitu herajauhe.
Demineralisoitua herajauhetta (90 % demineralisointi) käytetään usein äidinmaidonkorvikkeiden valmistuksessa. Se mahdollistaa koostumuksen, joka on lähempänä äidinmaitoa.
Heraproteiini-isolaatti saadaan tiivistämällä ja puhdistamalla heraproteiinikonsentraatti, jotta sen rasva- ja hiilihydraattipitoisuus saadaan alhaiseksi.
Prosessi voidaan toteuttaa käyttäen kalvoseparointia tai ioninvaihtoa. WPI:tä pidetään korkeimpana puhtaus- ja proteiinipitoisuustuotteena.
Permeatti valmistetaan tuoreesta pastöroidusta rasvattomasta maidosta, joka on syntynyt maidon ultrafiltraation jälkeen proteiinien ja rasvojen erottamiseksi. Tuote kuivataan sitten edistyksellisten sumutuskuivaustekniikoiden avulla. Tuotetta kutsutaan joskus "valkuaisaineettomaksi heraksemiksi", kun se saadaan herasta.
Koska herapermetaatti on runsas laktoosin lähde, mutta sisältää vähän proteiinia, sitä voidaan käyttää makeisten, leivonnaisten ja rasvojen valmistuksessa. Sitä lisätään myös jäätelön, sulatetun juuston, juomien ja kosmetiikan tuotantoon.
Hapan herajauhe (AWP) on juuston tai hapan kaseiinin tuotannon sivutuote. Sitä valmistetaan kuivaamalla tuoretta heraa, joka on saatu pehmeistä juustoista. Mikrobinfermentaatio vähentää mikrobiäidin käyttöä ja muuntaa laktoosin maitohapoksi.
Hapan herajauhetta käytetään pääasiassa ricotan ja herajauheen voin tuotannossa. Sitä käytetään myös ainesosana monissa prosessoiduissa elintarvikkeissa, kuten leivässä, näkkileivissä, lihassa, leivonnaisissa ja valmiissa ruoissa. Hapan herajauhetta löytyy myös suklaasta ja makeisista.
Foodcomin tarjoamaa tuotetta voidaan käyttää myös eläinruokien tuotannossa. Se on suosittu taloudellinen korvike makealle herajauheelle porsaille. Hapan herajauhetta käytetään myös alhaisen pH:n maitokorvikkeissa.