Nduja di Spilinga purkissa
Nduja di Spilinga on levitettävä mausteinen makkara, jonka juuret ovat Kalabriassa, tarkemmin sanottuna Spilingassa, alueella, joka sijaitsee Monte Poron rinteiden ja Capo Vaticanon välillä.
Ja juuri tässä viehättävässä paikassa tätä tuotetta valmistetaan tarkasti noudattaen paikallisia perinteitä. Nduja valmistetaan huolellisesti valituista lihoista ja parhaasta paikallisesta chilistä.
Luonnollisen kypsymisen jälkeen se on valmis herättämään makunautintosi voimakkaalla ja mausteisella maullaan. Se on erinomaista nautittavaksi sellaisenaan levitettynä leivälle tai pizzalle, ihanteellinen valmistamaan maukkaita crostineja ja bruschetteja sekä antamaan kastikkeillesi ainutlaatuinen ja tunnistettava maku.
Jos olet mausteisten ja voimakkaiden makujen ystävä, et voi enää olla ilman tätä tuotetta, joka tuo pöydällesi Kalabrian makuja ja koko sen lämmön. Ainesosat: sianrasva, sianliha, kalabralainen chili, suola ja oliiviöljy. Ainesosat: sianrasva, sianliha, chili, oliiviöljy, suola, mausteet, luonnolliset aromit. Pakkaus 290 g.