Yksi tai useampi lihapala asetetaan sopivaan muottiputkeen.
Revolveri kääntyy annosteluasentoon, ja vastaava mäntä liikkuu muottiputkeen.
Tuote muotoillaan ja mitataan optimaalisesti pituussuunnassa.
Nyt voidaan annostella ilman jäämiä tai minimaalisen leikkuun kanssa.
Syöttö ja päätylevy määrittävät viipaleen paksuuden tavoitepainon mukaan.
GMS leikkaa jatkuvasti ilman jatkuvaa käynnistys-/pysäytyskäyttöä. (vähän yksittäisiä liikkeitä)
Välittömästi viimeisen leikkauksen jälkeen revolveri kääntyy seuraavaan lihapalaan, ja prosessi toistuu.
UUDET KEHITYKSET vuodesta 2016
Yksinkertainen ja intuitiivinen käyttökonsepti.
Uusi ohjaustekniikka erittäin tarkalla ajoituksella – tästä johtuen suorituskyvyn kasvu, tarkempi asettelu, suurempi tasaisuus.
Jopa 4 leikkausta sekunnissa sekä lyhyet vaihtoaikojen johtavat korkeaan suorituskykyyn.
Eri viipaleiden painot ja asettelu mahdollisia, myös yhden lihapalan sisällä.