Meidän vähärasvainen maitojauhe on korkealaatuinen tuote, joka sopii erinomaisesti käytettäväksi elintarviketeollisuudessa. Siinä on alhainen rasvapitoisuus, mutta se tarjoaa silti rikkaan maun, jota voidaan käyttää monissa sovelluksissa. Vähärasvainen maitojauhe on saatavilla eri pakkauskokoina ja se sopii erinomaisesti maitokäyttöisten juomien ja muiden reseptien valmistamiseen. Me takaamme nopean toimituksen ja erinomaisen asiakaspalvelun varmistaaksemme, että saat parhaat tuotteet tarpeisiisi. Valitse meidän vähärasvainen maitojauhe terveelliseksi ja ravitsevaksi lisäykseksi ruokavalioosi.
Täysmaitojauhe on maitotuote, joka valmistetaan tuoreen pastöroidun täysmaidon haihduttamisella. Tuotetta kutsutaan myös täysmaitojauheeksi alueesta riippuen.
Täysmaitojauheella on monia käyttötarkoituksia elintarviketeollisuudessa. Sitä käytetään pääasiassa makeisteollisuudessa, suklaateollisuudessa ja jäätelöteollisuudessa, sekä leipomoteollisuudessa. Sitä käytetään myös pakasteiden, maitopohjaisten juomien, pikaruokien jne. valmistuksessa.
DANA-maitopulveri purkeissa, pusseissa ja säkeissä
Meidän DANA-purkit ovat saatavilla 400 g, 900 g sekä 2500 g pakkauksissa.
Meidän DANA-pussit ovat saatavilla 15 g ja 20 g pakkauksissa.
Meidän DANA-säkit ovat 400, 900, 1800 & 2250 gramman kokoisia.
Tämä on loistava tuote perhekokoisena, joka tuo markkinoillesi korkealaatuisinta maitopulveriamme.
DANA-maitopulveri lajikkeissa
KOKONAISMILKOPULVERI
Meidän kokonaissäilykepulverimme ja pikakokonaissäilykepulverimme valmistetaan puhtaasta, tuoreesta lehmänmaidosta. Maitopulveri valmistetaan korkealämpötilasuihkukuivausmenetelmällä. Pulveri säilyttää, kun se sekoitetaan uudelleen veden kanssa, alkuperäisen, täysin homogeenisen ja täyteläisen maun tuoreesta maidosta.
RASVATÄYTTEINEN MAITOPULVERI -- Terveellinen ja taloudellinen vaihtoehto täysmaidolle, meidän rasvatäytteisestä maitopulveristamme ja pikarasvatäytteisestä maitopulveristamme valmistetaan sekoittamalla kasvirasvaa korkealaatuisen vähärasvaisen maitopulverimme kanssa.
{"After harvesting, the peas are selected, cleaned and liquefied. The protein is extracted through a double separation process: the protein liquid is decanted and then purified. It is then dried, sieved, inspected and packed for shipment. Our organic pea protein powder has a protein content of at least 80%":"Sadonkorjuun jälkeen herneet valitaan, puhdistetaan ja nesteytetään. Proteiini uutetaan kaksivaiheisella erotteluprosessilla: proteiiniliuos dekantoidaan ja sitten puhdistetaan. Se kuivataan, seulotaan, tarkastetaan ja pakataan lähetystä varten. Meidän luomuherneproteiini jauheemme sisältää vähintään 80 % proteiinia.","How is Pea protein powder made?":"Miten herneproteiini jauhe valmistetaan?","What is pea protein powder?":"Mikä on herneproteiini jauhe?","Healthy properties Pea protein powder":"Terveelliset ominaisuudet herneproteiini jauheessa","Pea protein powder combines all the best of peas into a long lasting and easy to use …":"Herneproteiini jauhe yhdistää kaikki herneiden parhaat ominaisuudet pitkäkestoiseen ja helppokäyttöiseen ...","Peas, everyone knows peas: they are small, round and green. Most people like them and some people dislike them. The best known use of peas is in pea soup. But peas are also used as the basic raw material for the production of pea protein powder. A protein powder is full of protein. Athletes use protein powders to support their muscle building. Muscles need protein to develop and recover. And one of the most widely used plant protein sources is pea protein powder.":"Herneet, kaikki tuntevat herneet: ne ovat pieniä, pyöreitä ja vihreitä. Useimmat ihmiset pitävät niistä ja jotkut eivät. Tunnetuin käyttötapa herneille on hernekeitto. Mutta herneitä käytetään myös herneproteiini jauheen tuotannon perusraaka-aineena. Proteiinijauhe on täynnä proteiinia. Urheilijat käyttävät proteiinijauheita tukemaan lihasten rakentamista. Lihakset tarvitsevat proteiinia kehittyäkseen ja palautuakseen. Ja yksi käytetyimmistä kasviproteiinilähteistä on herneproteiini jauhe."}
Talkkipulveri myynnissä on jalostettu hydratoitu magnesiumsilikaatti, joka on vaaleanharmaa jauhe. Se on yleinen metamorfinen mineraali, jota esiintyy luonnollisesti ympäri maailmaa. Talkki on pehmein mineraali maapallolla ja se on tri-oktahedraalinen kerrosmineraali, jolla on samanlainen rakenne kuin piropylliitillä, mutta magnesiumia on oktahedraalisissa paikoissa komposiittikerroksissa. Se on suhteellisen inertti ja käytännössä liukenematon veteen, heikkoihin happoihin ja heikkoihin emäksiin. Vaikka sillä on hyvin vähän kemiallista reaktiivisuutta, talkilla on kuitenkin affiniteetti tiettyihin orgaanisiin kemikaaleihin. Yli 900 °C talkki menettää hydroksyyliryhmänsä ja yli 1050 °C se muuttuu anhydroiseksi magnesiumsilikaatiksi. Yli 1300 °C se sulaa. Talkkia käytetään monilla teollisuudenaloilla, kuten paperinvalmistuksessa, muovissa, maalissa ja pinnoitteissa, kumissa, sähkökaapeleissa, keramiikassa jne.
Talkin käyttötarkoitukset
Talkilla on monia sovelluksia teollisuudessa, sillä se tarjoaa seuraavat toiminnot: voiteluaine, täyteaine, sähkö- ja lämpöeriste, tarttumattomuus,
CAS-numero: 14807-96-6
EINECS: 238-877-9
Molekyylipaino: 379.26
MgO-pitoisuus: 31.80%
SiO-pitoisuus: 60.0%
Pinta-ala: 4.3 m2/g
Psyllium-siementen kuoret ovat ei-hajoavia kuoria Plantago ovata -kasvista, joka on kotoisin Intiasta ja tunnetaan täällä psylliumina tai kirppusiemeninä.
Psyllium-siementen kuoret ovat täysin luonnollinen lähde arvokkaista, limaisista ravintokuiduista. Kun ne jauhetaan hienoksi jauheeksi ja sekoitetaan veteen, psyllium-siementen kuoret turpoavat moninkertaiseksi alkuperäiseen tilavuuteensa nähden, mikä lisää suolen sisältöä.
Verrattavissa voiteluaineeseen suolistossa, ulosteesta tulee pehmeämpää, mikä helpottaa suoliston toimintaa ja tyhjentymistä.
Art. No.:1785
Demineralisoitu herajauhe (WP Demi) on herajauhe, jonka mineraalipitoisuus on alennettu. Tämä tuote on täydellinen vauvanruokien ja terveyskeskeisten elintarvikkeiden sovelluksiin.
Proteiinilisä, joka yhdistää heraproteiinikonsentraatin ja -eristyksen vaniljan makua. Makeutettu luonnollisella makeutusaineella - stevioliglykosideilla. Esimerkkikoostumus.
Kookoshiutaleet saadaan kookospähkinän hedelmälihasta, joka ensin kuivataan ja sitten raastetaan pieniksi hiutaleiksi. Hedelmäliha on rikas ravintoaineista, kuten vitamiineista: C, E, K ja B-ryhmästä, sekä mineraaleista: sinkki, fosfori, magnesium, natrium, kalium, kalsium ja rauta. Kookos ja sen johdannaiset (hiutaleet, kookoslastut, kookosöljy) sisältävät tyydyttyneitä rasvahappoja. Eläinperäisiä tyydyttyneitä rasvahappoja tulisi rajoittaa päivittäisessä ruokavaliossa, mutta kookoksesta peräisin olevat rasvahapot koostuvat huomattavasti pienemmistä molekyyleistä ja ne muuttuvat suoraan energiaksi ilman, että ne varastoituvat kehoon rasvana. Kookoshiutaleet sisältävät valtavasti kuitua, joka on välttämätöntä ruoansulatusjärjestelmän normaalille toiminnalle. Niistä löytyy myös pieniä määriä proteiinia ja elektrolyyttejä, jotka auttavat ylläpitämään kehon happo-emästasapainoa.<strong>Koostumus:</strong> kookoshiutaleet <strong>Ravintoarvo 100g:ssa</strong>Energia-arvo 2695kJ/655k
Tuotanto "Made in Germany" - ammattimaisella saksalaisvalmistajan konekannalla. - Ammattimainen - Asiakaslähtöinen - Projektinhallinta - Oma elintarvikekemia INHOUSE
Jauheiden pakkaaminen ja konfigurointi ravintolisiksi, mukaan lukien etikettien, taitettavien laatikoiden, käyttöohjeiden jne. valmistaminen kaikissa yleisissä pakkausmateriaaleissa, kuten PET-purkeissa, kartonkikääreissä ja seisovissa pusseissa (Doypack)
Vähärasvainen maitojauhe (SMP) on maitotuote, joka on valmistettu haihduttamalla tuoretta pastöroitua vähärasvaista maitoa suihku-kuivausprosessissa. SMP on monipuolinen ainesosa, jolla on korkea dispergoituvuus ja liukenevuus veteen, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan teolliseen tuotantoon. Sen laaja sovellusalue kattaa maitotuotteiden, kuten jogurtin, maitopohjaisten juomien, juuston korvikkeiden, jälkiruokien, kahvi- ja teekermojen sekä UHT-maidon valmistuksen.
SMP:n säilyvyys on noin 12 kuukautta. Sen käsiteltävyys ja virtaavuus takaavat korkean laadun lopputuotteelle eri aloilla.
Maitoproteiinikonsentraatti (MPC) on erittäin tiivistetty maitojauhe, joka sisältää tyypillisesti 80 % maitoproteiinia. Se saadaan tuoreesta, pastöroidusta rasvattomasta maidosta suodatus-, haihdutus- ja sumutusu drying -prosessin kautta. MPC tunnetaan erinomaisista vaahtoamis-, teksturointi-, veden sitomisen ja hyytymisen ominaisuuksistaan. Sen erinomainen ravintoarvo johtuu korkeasta proteiinipitoisuudestaan. Sen säilyvyysaika on 24 kuukautta, ja se on saatavilla 25 kg:n säkeissä ja suurissa säkeissä.
MPC on toimiva vaihtoehto täysmaitojauheelle tai rasvattomalle maitojauheelle, tarjoten vertailukelpoiset proteiinitasot.
Maitoproteiinikonsentraatti (MPC) on tiivistetty maitojauhe, joka sisältää yleensä 80 % maitoproteiinia. Se valmistetaan tuoreesta ja pastöroidusta rasvattomasta maidosta suodattamalla ja sumuttamalla kuivattamalla.
Korkean proteiinipitoisuuden ja matalan laktoosipitoisuuden suhde tekee tästä tuotteesta yleisesti käytetyn vähähiilihydraattisessa elintarviketuotannossa sekä proteiinipitoisissa juomissa. Sitä voidaan myös lisätä muun muassa leivonnaisiin, jälkiruokiin, rehutuotteisiin, maitopohjaisiin juomiin, kastikkeisiin ja juustoihin.
Sokeriruokosokerin alkuperä ja historia
Sokeriruokosokeri on jalostettu sokeriruokokasvin muoto. Sitä viljeltiin ensimmäisen kerran austronesialaisilla merialueilla Kaakkois-Aasiassa noin 5000 vuotta ennen Kristusta. Esihistoriallisen merimigraation ansiosta austronesialaiset laajensivat alueitaan 1500 eKr. Madagaskarista Hawaii'in. Ja näiden muuttojen aikana sokeriruoko tuli mukaan. Sokeriruokosokerista valmistettiin ensimmäistä kertaa sokeria Pohjois-Intiassa. Muslimit ja arabikauppiaat levittivät sokeriruokosokeria edelleen ympäri maailmaa 800-luvulta alkaen. Keskiajalla sokeriruokosokeri oli Euroopassa vallan statussymboli ja sitä pidettiin harvinaisena ja kalliina mausteena.
Miten sokeriruokosokeri (jauhe) valmistetaan?
Sokeriruokosokeria voi esiintyä eri muodoissa. Riippuen siitä, kuinka paljon melassia suodattuu raaka-aineesta, sokeriruokosokerin väri vaalenee. Melassi on tuote, jota käsitellään muun muassa r...
Mantelilastut, kuten itse mantelit, ovat ravinteita täynnä. Ne sisältävät vitamiineja, mineraaleja, proteiinia ja kuitua, ja näin ollen niillä on terveyttä edistäviä vaikutuksia. Ne sisältävät runsaasti terveellisiä tyydyttymättömiä rasvoja. Tyydyttymättömät rasvat ovat välttämätön osa terveellistä ruokavaliota. Uskotaan, että niiden säännöllinen nauttiminen voi alentaa kokonaiskolesterolitasoa. Mantelit ovat myös E-vitamiinin lähde, joka on tunnettu antioksidantti, aine, joka estää hapettumisprosessit, avaa verisuonia ja ehkäisee sydänsairauksia sekä hidastaa solujen ikääntymistä. Uskotaan, että mantelit edistävät terveiden luiden ylläpitämistä niiden sisältämien ainesosien, kuten kalsiumin, magnesiumin, mangaanin, kuparin, K-vitamiinin, proteiinin ja sinkin, ansiosta. Lisäksi mantelit sisältävät B-vitamiineja, kuitua ja fosforia.
<strong>Koostumus:</strong> mantelit
<strong>Ravintoarvo 100g:ssa</strong>
Energia-arvo 2489kJ/602kcal - 30% VRN*
Rasva 50,6g - 72%
josta tyydyttyneet rasvahapot 3,9g - 20%
Hiilihydraatit 9,5g - 4%
josta sokerit 5g - 6%
Kookoshiutaleet saadaan kookospalmun hedelmälihasta, joka ensin kuivataan ja sitten hierotaan pieniksi paloiksi. Liha on ravinteikasta ja sisältää vitamiineja: C, E, K ja B-ryhmän vitamiineja, mineraaleja: sinkkiä, fosforia, magnesiumia, natriumia, kaliumia, kalsiumia ja rautaa. Kookos ja sen johdannaiset (hiutaleet, kookoshiutaleet, kookosöljy) sisältävät tyydyttyneitä rasvahappoja. Eläinperäisten tyydyttyneiden rasvahappojen saantia tulisi rajoittaa päivittäisessä ruokavaliossa, mutta kookoksesta peräisin olevat rasvahapot koostuvat paljon pienemmistä molekyyleistä ja ne muuttuvat suoraan energiaksi ilman, että ne kertyvät kehoon rasvana. Kookoshiutaleet sisältävät valtavasti kuituja, jotka ovat välttämättömiä ruoansulatusjärjestelmän oikealle toiminnalle. Niistä löytyy myös pieniä määriä proteiinia ja elektrolyyttejä, jotka auttavat kehon happo-emästasapainossa. <strong> Koostumus: </strong> Kookoshiutaleet <strong> Ravintoarvo 100g:ssa </strong> Energiasisältö 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g rasvaa - 90% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 53g - 265% hiilihydraatteja