DANA-maitopulveri purkeissa, pusseissa ja säkeissä
Meidän DANA-purkit ovat saatavilla 400 g, 900 g sekä 2500 g pakkauksissa.
Meidän DANA-pussit ovat saatavilla 15 g ja 20 g pakkauksissa.
Meidän DANA-säkit ovat 400, 900, 1800 & 2250 gramman kokoisia.
Tämä on loistava tuote perhekokoisena, joka tuo markkinoillesi korkealaatuisinta maitopulveriamme.
DANA-maitopulveri lajikkeissa
KOKONAISMILKOPULVERI
Meidän kokonaissäilykepulverimme ja pikakokonaissäilykepulverimme valmistetaan puhtaasta, tuoreesta lehmänmaidosta. Maitopulveri valmistetaan korkealämpötilasuihkukuivausmenetelmällä. Pulveri säilyttää, kun se sekoitetaan uudelleen veden kanssa, alkuperäisen, täysin homogeenisen ja täyteläisen maun tuoreesta maidosta.
RASVATÄYTTEINEN MAITOPULVERI -- Terveellinen ja taloudellinen vaihtoehto täysmaidolle, meidän rasvatäytteisestä maitopulveristamme ja pikarasvatäytteisestä maitopulveristamme valmistetaan sekoittamalla kasvirasvaa korkealaatuisen vähärasvaisen maitopulverimme kanssa.
Talkkipulveri myynnissä on jalostettu hydratoitu magnesiumsilikaatti, joka on vaaleanharmaa jauhe. Se on yleinen metamorfinen mineraali, jota esiintyy luonnollisesti ympäri maailmaa. Talkki on pehmein mineraali maapallolla ja se on tri-oktahedraalinen kerrosmineraali, jolla on samanlainen rakenne kuin piropylliitillä, mutta magnesiumia on oktahedraalisissa paikoissa komposiittikerroksissa. Se on suhteellisen inertti ja käytännössä liukenematon veteen, heikkoihin happoihin ja heikkoihin emäksiin. Vaikka sillä on hyvin vähän kemiallista reaktiivisuutta, talkilla on kuitenkin affiniteetti tiettyihin orgaanisiin kemikaaleihin. Yli 900 °C talkki menettää hydroksyyliryhmänsä ja yli 1050 °C se muuttuu anhydroiseksi magnesiumsilikaatiksi. Yli 1300 °C se sulaa. Talkkia käytetään monilla teollisuudenaloilla, kuten paperinvalmistuksessa, muovissa, maalissa ja pinnoitteissa, kumissa, sähkökaapeleissa, keramiikassa jne.
Talkin käyttötarkoitukset
Talkilla on monia sovelluksia teollisuudessa, sillä se tarjoaa seuraavat toiminnot: voiteluaine, täyteaine, sähkö- ja lämpöeriste, tarttumattomuus,
CAS-numero: 14807-96-6
EINECS: 238-877-9
Molekyylipaino: 379.26
MgO-pitoisuus: 31.80%
SiO-pitoisuus: 60.0%
Pinta-ala: 4.3 m2/g
Psyllium-siementen kuoret ovat ei-hajoavia kuoria Plantago ovata -kasvista, joka on kotoisin Intiasta ja tunnetaan täällä psylliumina tai kirppusiemeninä.
Psyllium-siementen kuoret ovat täysin luonnollinen lähde arvokkaista, limaisista ravintokuiduista. Kun ne jauhetaan hienoksi jauheeksi ja sekoitetaan veteen, psyllium-siementen kuoret turpoavat moninkertaiseksi alkuperäiseen tilavuuteensa nähden, mikä lisää suolen sisältöä.
Verrattavissa voiteluaineeseen suolistossa, ulosteesta tulee pehmeämpää, mikä helpottaa suoliston toimintaa ja tyhjentymistä.
Art. No.:1785
Proteiinilisä, joka yhdistää heraproteiinikonsentraatin ja -eristyksen vaniljan makua. Makeutettu luonnollisella makeutusaineella - stevioliglykosideilla. Esimerkkikoostumus.
Kookoshiutaleet saadaan kookospähkinän hedelmälihasta, joka ensin kuivataan ja sitten raastetaan pieniksi hiutaleiksi. Hedelmäliha on rikas ravintoaineista, kuten vitamiineista: C, E, K ja B-ryhmästä, sekä mineraaleista: sinkki, fosfori, magnesium, natrium, kalium, kalsium ja rauta. Kookos ja sen johdannaiset (hiutaleet, kookoslastut, kookosöljy) sisältävät tyydyttyneitä rasvahappoja. Eläinperäisiä tyydyttyneitä rasvahappoja tulisi rajoittaa päivittäisessä ruokavaliossa, mutta kookoksesta peräisin olevat rasvahapot koostuvat huomattavasti pienemmistä molekyyleistä ja ne muuttuvat suoraan energiaksi ilman, että ne varastoituvat kehoon rasvana. Kookoshiutaleet sisältävät valtavasti kuitua, joka on välttämätöntä ruoansulatusjärjestelmän normaalille toiminnalle. Niistä löytyy myös pieniä määriä proteiinia ja elektrolyyttejä, jotka auttavat ylläpitämään kehon happo-emästasapainoa.<strong>Koostumus:</strong> kookoshiutaleet <strong>Ravintoarvo 100g:ssa</strong>Energia-arvo 2695kJ/655k
Mantelilastut, kuten itse mantelit, ovat ravinteita täynnä. Ne sisältävät vitamiineja, mineraaleja, proteiinia ja kuitua, ja näin ollen niillä on terveyttä edistäviä vaikutuksia. Ne sisältävät runsaasti terveellisiä tyydyttymättömiä rasvoja. Tyydyttymättömät rasvat ovat välttämätön osa terveellistä ruokavaliota. Uskotaan, että niiden säännöllinen nauttiminen voi alentaa kokonaiskolesterolitasoa. Mantelit ovat myös E-vitamiinin lähde, joka on tunnettu antioksidantti, aine, joka estää hapettumisprosessit, avaa verisuonia ja ehkäisee sydänsairauksia sekä hidastaa solujen ikääntymistä. Uskotaan, että mantelit edistävät terveiden luiden ylläpitämistä niiden sisältämien ainesosien, kuten kalsiumin, magnesiumin, mangaanin, kuparin, K-vitamiinin, proteiinin ja sinkin, ansiosta. Lisäksi mantelit sisältävät B-vitamiineja, kuitua ja fosforia.
<strong>Koostumus:</strong> mantelit
<strong>Ravintoarvo 100g:ssa</strong>
Energia-arvo 2489kJ/602kcal - 30% VRN*
Rasva 50,6g - 72%
josta tyydyttyneet rasvahapot 3,9g - 20%
Hiilihydraatit 9,5g - 4%
josta sokerit 5g - 6%
Kookoshiutaleet saadaan kookospalmun hedelmälihasta, joka ensin kuivataan ja sitten hierotaan pieniksi paloiksi. Liha on ravinteikasta ja sisältää vitamiineja: C, E, K ja B-ryhmän vitamiineja, mineraaleja: sinkkiä, fosforia, magnesiumia, natriumia, kaliumia, kalsiumia ja rautaa. Kookos ja sen johdannaiset (hiutaleet, kookoshiutaleet, kookosöljy) sisältävät tyydyttyneitä rasvahappoja. Eläinperäisten tyydyttyneiden rasvahappojen saantia tulisi rajoittaa päivittäisessä ruokavaliossa, mutta kookoksesta peräisin olevat rasvahapot koostuvat paljon pienemmistä molekyyleistä ja ne muuttuvat suoraan energiaksi ilman, että ne kertyvät kehoon rasvana. Kookoshiutaleet sisältävät valtavasti kuituja, jotka ovat välttämättömiä ruoansulatusjärjestelmän oikealle toiminnalle. Niistä löytyy myös pieniä määriä proteiinia ja elektrolyyttejä, jotka auttavat kehon happo-emästasapainossa. <strong> Koostumus: </strong> Kookoshiutaleet <strong> Ravintoarvo 100g:ssa </strong> Energiasisältö 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g rasvaa - 90% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 53g - 265% hiilihydraatteja