Aikaisemmin leipää piti säilyttää mahdollisimman pitkään, ja sitä pehmennettiin tuoreilla tomaateilla tai sillä, mitä maa tarjosi. Se oli toinen aikakausi. Nykyään bruschetta on suosikkialkuateria, suosituin lisuke ystävien kanssa nautittavalle aperitiiville. Ja me, Casa Di Cecco -yrityksessä, olemme valmistaneet teille parasta bruschettaa valitsemalla parhaat vihannekset ja sienet, jotta teillä on vain valinnanvaikeus. Vain vähän leipää, paahdettuna tai ei, lasillinen (hyvää) viiniä ja se on siinä. Riippumatta siitä, pidätkö mausteisesta, sienistä tai paprikoiden intensiivisestä mausta, ei ole väliä, sillä kaikille on jotakin. Salute!
"Rafraichir" hedelmä on kulinaarinen käytäntö, jossa kaadetaan tilkka alkoholia hedelmän siirappiin, jotta sen makua korostetaan ja siihen saadaan kevyt ja omaperäinen alkoholimaku. Nautitaan sellaisenaan, juustojen, jäätelön kanssa tai käytetään ruoanlaittoresepteissä (piirakat tai kakut), suklaafondueessa tai koristamaan cocktaileja... Nauttikaa!
Sheavoi saadaan karite-puun hedelmistä. Luonnossa tämä puu kasvaa pääasiassa Länsi- ja Keski-Afrikassa.
Sheavoi on arvokas ainesosa kosmetiikassa, erityisesti ihonhoidossa. Luonnostaan runsaasti A-, D-, E- ja F-vitamiineja, se tunnetaan ravitsevista ja suojaavista ominaisuuksistaan.
Tilavuus: 125 ml.
100 % raaka sheapähkinä: Ei jalostettu