Soijalesitiini, joka on puhdistetun soijaöljyn sivutuote, valmistetaan hartsista, joka saadaan raakasoyapitoisen öljyn degumminointiprosessin aikana (puhdistetun soijaöljyn tuottamiseksi). Degumminointiprosessin aikana hartsit uutetaan ja kuivataan hallituissa olosuhteissa, jotta saadaan raakasoijalesitiiniä. Tämä raakasoijalesitiini jalostetaan ja standardoidaan eri laatuisiin, jotta se voi toimia raaka-aineena erilaisissa sovelluksissa. Soijalesitiinillä on tyypillinen kultainen keltainen väri, se on viskoosista luonteenomaista ja sillä on tyypillinen soijapavun haju.
Soijalesitiinin monipuolisuus ja monikäyttöisyys tekevät siitä mahdollisen toimia stabilointiaineena, dispersioaineena, emulgointiaineena, kostutusainena, antioksidanttina, roiskumisen estäjänä, irrotusaineena, sitomisaineena, viskositeettia vähentävänä aineena jne. erilaisissa sovelluksissa.
Soijalesitiinistandardia käytetään erilaisissa tuotteissa, kuten ruoassa, kosmetiikassa, lääkkeissä, ravintolisissä ja terveydenhuollon sovelluksissa.
"Dodo Cukrus" Light Muscovado on pehmeä, kostea sokeri, jossa on hienojakoisia vaaleanruskeita kiteitä. Se on rikastettu luonnollisella melassilla, joka antaa sille tahmean koostumuksen, erityisen maun ja aromin. Sitä käytetään makeisteollisuudessa, leivonnassa erityisesti mausteisissa hedelmäkakuissa ja piparkakuissa sekä suolaisten ruokien ja makean ja hapan kastikkeen valmistuksessa. Se on myös täydellinen popcornin karamellointiin. Tämä tuote valmistetaan sokeriruokomehusta luonnollisella prosessilla, eli ilman kemikaaleja ja lisäaineita.