Osittain rasvattomasta maapähkinäjauhosta, terveellisestä ravintotuotteesta, on runsaasti kasviperäistä kuitua, proteiinia, sinkkiä, fosforia ja B-vitamiineja. Se ei sisällä gluteenia.
Koska maapähkinäjauho on rikas välttämättömistä aminohapoista, se ei jää jälkeen useimmista lihalajeista, kananmunista ja kermasta ravitsemuksellisessa ja energiasisällöltään. Maapähkinäjauho on rikas A-, E- ja D-vitamiineista, jodista, fosforista, kalsiumista ja sinkistä, jotka ovat välttämättömiä kasvavan lapsen kehon täydelle kehitykselle; se ei jää jälkeen useimmista lihatyypeistä, kananmunista ja maitotuotteista. Maapähkinäjauhoa on viime aikoina käytetty vauvanruokavaliossa yhä useammin.
Maapähkinäjauho sisältää myös B-vitamiineja (B1, B2, B3, B4, B5, B8, B9), jotka osallistuvat aktiivisesti hiilihydraatti-, proteiini-, vesi-suola- ja lipidimetaboliaan.
Maapähkinäöljy on ominaisuuksiltaan samanlainen kuin tunnettu terveellinen oliiviöljy, mutta sillä on kirkkaammat kypsennysominaisuudet. Se on erittäin tehokasta. Tämä öljy tekee kasvissalaateista ei vain terveellisiä, vaan myös vähentää kastikkeen kustannuksia yli kaksinkertaiseksi. Se on hyvä B-vitamiinin lähde; se on runsas proteiinissa ja kolesteroliton.
Maapähkinäöljy on erittäin ravinteikas, ruokavalioon sopiva tuote, joka on hyödyllinen kaikenikäisille!