Cordycepsin alkuperä
Cordyceps on sienisuku, joka kuuluu Ophiocordyceps-sukuun. Nimi Cordyceps on peräisin muinaiskreikasta ja tarkoittaa nuijaa. Latinalaisessa kielessä se tarkoittaa päätä. Tämä sieni on loissieni, joka kasvaa kehityksensä aikana isäntäeliön varassa. Cordycepsin isäntinä toimivat hyönteiset ja niveljalkaiset. Cordycepsia esiintyy erityisesti kosteissa ympäristöissä.
Kiinassa Cordyceps on perinteisesti käytetty sieni, joka kasvaa 3000–5000 metrin korkeudessa...
inerti, anorgaaniset jauhepigmentit, joilla on erityisiä ominaisuuksia, kuten sään, valon ja lämmön kestävyys.
Pigmentit, joilla on erityisiä ominaisuuksia. Sään- ja valonkestäviin, kemiallisesti ja lämpötilakestäviin värjäyksiin, joilla on korkea peittävyys. Ongelmaton käsiteltävyys. Kaikki tuotteet on rekisteröity REAChin mukaisesti tai vähintään ennakkoilmoitettu. Valmistusprosessista ja raaka-aineista johtuvia epäpuhtauksia vähennetään jatkuvasti, jotta merkintöjä vältetään. Kysy meiltä tuotteiden yhteensopivuudesta lainsäädännöllisten vaatimustesi täyttämiseksi.
Kyseessä ovat väriaineet, jotka voivat olla luonnollista tai synteettistä alkuperää.
Luonnollisen alkuperän väriaineita ovat esimerkiksi liitu, okra ja umbra. Synteettisen alkuperän väriaineita ovat esimerkiksi titaanidioksidi, ultramariini ja rautaoksidit.
Ne kehittävät värivaikutustaan tasaisella ja hienolla jakautumisella tuotteessa (dispersoituvaisuus).
Kosmetiikassa käytetään lisäksi epäorgaanisten pigmenttien, kuten yllä mainittujen, ohella myös orgaanisia pigmenttejä.
Näitä ovat esimerkiksi karmiiniväri, klorofylli ja lakatut väriaineet synteettisistä tai luonnollisista elintarvikeväreistä (alumiinilakatut elintarvikevärit).
Toimittajillamme on laaja valikoima pigmenttejä.
BIEGLO tarjoaa polyimidi-jauheita erilaisiin prosesseihin, kuten kuumapuristukseen, suoraan muovaamiseen tai lisäaineena komposiittien valmistukseen. Meillä on myös termoplastista polyimidi-jauhetta.
Polyimidi-raaka-aineemme ovat jauhemaisessa muodossa erilaisilla ominaisuuksilla. Kuumapuristetut polyimidi-osat kestävät lämpötiloja jopa 370 °C ja tarjoavat äärimmäistä lämpömuotoilun vakautta. Polyimidi-jauhetta käytetään myös lisäaineena, ja se parantaa tuotteen lämpötilankestävyyttä. Näin ollen polyimidi-jauhetta sekoitetaan usein PTFE:hen mekaanisen tai lämpötilankestävyyden parantamiseksi. BIEGLO tarjoaa polyimidi-jauheita, joiden partikkelikoko on alkaen 4 mikronia. Autamme mielellämme sovelluksissa ja oikean polyimidi-tyypin valinnassa.
TRADIUMilla gadolinium on saatavilla metallimuodossa ja oksidina.
Saatavilla olevat muodot:
– Gadolinium-metalli
– Gadoliniumoksidi
Tarvitsetko gadoliniumia erityisissä toimitusmuodoissa tai -spesifikaatioissa? Ota silloin yhteyttä meihin! Autamme mielellämme asiassasi.
Gadolinium-kontaktihenkilösi on:
Jan Giese
Puh.: +49 (0)69 50 50 250 - 237
Odotamme innolla pyyntöäsi!
- Sopii makean- ja suolaisen veden akvaarioihin
- Reunat pyöristetty kvartsihiekka pohjaeläinten suojaamiseksi
- Laaja värivalikoima
- Kalojen ja yksittäiskasvien värit korostuvat erityisesti
- Juomavesineutraalilla muovihartsilla päällystetty; fysiologisesti vaaraton
- Jatkuvat laatuvalvonnat; testattu DIN EN 71-3 -standardin mukaan
Cordycepsin alkuperä
Cordyceps on sienigenera ja kuuluu Ophiocordyceps-geneeriin. Nimi Cordyceps tulee muinaiskreikasta ja tarkoittaa lepakkoa. Latinalaisessa merkityksessä se tarkoittaa päätä. Tämä sieni on loissieni ja kasvaa isäntäorganismissa kehittyäkseen. Cordycepsin isäntinä toimivat hyönteiset ja niveljalkaiset. Cordycepsia esiintyy yleisimmin kosteissa ympäristöissä.
Kiinassa Cordyceps on perinteisesti käytetty sieni, joka kasvaa 3000–5000 metrin korkeudessa Tiibetin ja Kiinan vuoristossa.
Cordyceps, josta tämä jauhe on valmistettu, kasvatetaan substraateilla, joten hyönteisiä ei tarvitse käyttää isäntinä. Jauhe on täynnä välttämättömiä aminohappoja sekä erilaisia vitamiineja ja mineraaleja.
Cordycepsin erityisominaisuudet
Cordycepsia käytetään laajalti urheilijoiden keskuudessa kestävyyden edistämiseksi. Lisäksi Cordyceps voi auttaa myös kolesterolin alentamisessa, tukea munuaisten ja maksan toimintaa sekä tukea sydän- ja verisuonijärjestelmää.
Käyttö
Cordysep…
Djahé: VehGro:n biologinen inkiväärijauhe, täysin 100% luonnollinen ja ilman lisäaineita. Inkivääri, joka tunnetaan myös nimellä Zingiber officinale, on todellinen mauste. Inkivääri sisältää myös kaikenlaisia vitamiineja, mineraaleja, proteiineja, hiilihydraatteja ja kuituja. Inkiväärijauhe on inkiväärijuuri, joka on keitetty, kuivattu ja sitten jauhettu. Inkiväärijauheen maku on voimakkaampi ja terävämpi kuin tuoreen inkiväärin, ja se maistuu hyvältä aasialaisissa ja pohjoisafrikkalaisissa ruoissa, kakuissa ja leivonnaisissa. Säilytä viileässä, kuivassa ja pimeässä paikassa. Vältä suoraa auringonvaloa.
Cordycepsin alkuperä. Cordyceps on sienigenera ja kuuluu Ophiocordyceps-sukuun. Nimi Cordyceps on peräisin muinaiskreikasta ja tarkoittaa nuijaa. Latinalaisessa kielessä se tarkoittaa päätä. Tämä sieni on loissieni, joka kasvaa isäntäorganismissa kehittyäkseen. Cordycepsin isäntinä toimivat hyönteiset ja niveljalkaiset. Kiinassa Cordyceps on perinteisesti käytetty sieni, joka kasvaa 3000–5000 metrin korkeudessa Tiibetin ja Kiinan vuoristossa. Cordyceps, josta tämä jauhe valmistetaan, kasvatetaan substraateilla, joten hyönteisiä ei tarvitse käyttää isäntinä. Jauhe on täynnä välttämättömiä aminohappoja sekä erilaisia vitamiineja ja mineraaleja. Cordycepsin erityisominaisuudet. Cordycepsia käytetään urheilijoiden keskuudessa usein kestävyyden parantamiseen.
Laskeutuminen ja historia
Sipuli on sipulimainen kasvi, joka on sukua porkkanalle ja purjolle. Nämä sipulimaiset kasvit varastoivat ravintoa sipulissa, joka kestää talven, ja siksi ne ovat ensimmäisiä kasveja, jotka nousevat maasta keväällä. Sipulikasvi kasvaa siemenestä, ja sipuli muodostuu ensimmäisenä vuonna.
Kirjoitusten mukaan noin 3000 eKr. sipulia viljeltiin ensimmäisen kerran Aasian osissa. Lopulta sipuli päätyi myös Egyptiin, josta nämä viipaloidut sipulit ovat peräisin. Pyramidinrakentajille annettiin sipuleita rationa, ja se toimi ravintona ja lääkkeenä matkalla tuonpuoleiseen.
Maku ja käyttö
Sipulia käytetään ympäri maailmaa keittiössä vihanneksena, ja se tulee monissa muodoissa ja väreissä. Sipuleilla on voimakas maku ja tuoksu, jotka heikkenevät kuumennettaessa. Nämä luomusipulit kuivataan ja jauhetaan jauheeksi. Sipulijauhe valmistetaan valkoisista sipuleista ja voi toimia tuoreiden sipulien korvikkeena monissa ruoissa, kuten…