Maca on juurikasvi, jonka ominaisuuksia ja vaikutuksia Perun asukkaat ovat hyödyntäneet tuhansien vuosien ajan. Perulainen perinteinen lääketiede suosittelee MAC-juurien käyttöä pääasiassa voiman lisäämiseksi. Mac Shades on runsas proteiinin lähde. Se sisältää lähes kaikki tarvittavat aminohapot, mukaan lukien arginiinin. MAC-juuren koostumus on noin 70 % hiilihydraatteja ja 20 % ravintokuitua. Jauhejuuren rasvapitoisuus on noin 4 %, josta jopa 70 % on tyydyttymättömiä rasvahappoja. Lisäksi MAC-juuri sisältää useita vitamiineja, kuten A, B1, B2, B6, C ja E, sekä mineraaleja - kalsiumia, rautaa, kuparia, sinkkiä, mangaania, kaliumia ja natriumia. Perun asukkaat hauduttavat kuivattua juurta maidossa tai vedessä saadakseen aromikasta massaa. Lisäksi he valmistavat jauhoa kuivatuista juurista, joita he käyttävät päivittäisten ruokien valmistamiseen ja leivontaan.
Latersana
Lisäaine, joka perustuu murskattuihin "vanhoihin" tiiliin ja laattoihin, lisättävä hydraulisen kalkin ja aggregaattien seoksiin, käytettävä laastien, rappausten ja alusrakenteiden valmistamiseen, samankaltaisesti kuin perinteiset "cocciopesto" (kalkkilaasti murskatuista keramiikoista), ekologisissa rakennushankkeissa ja vintage-rakennusten sekä muistomerkkien restauroinnissa.
Latersana cocciopeston (kalkkilaasti murskatuista keramiikoista) reaktiokyky, joka on hyödyllinen, suhteessa anhydriittiseosten luonnollisen hydraulisen kalkin, botticino- ja cocciopesto- komponentteihin (kalkkilaasti murskatuista keramiikoista), helpottuu siitä, että Latersanan koostumus koostuu pääasiassa antiikkitiilien ja -laattojen rakeista, jotka on tuotettu uunilämpötiloissa, jotka eivät ylittäneet 1000 °C. Näin ollen rakeiden laatu ei kärsinyt muuttumisesta klinkkeröityneeksi, inertiksi tuotteeksi.
Latersanan lisääminen kalkki- ja aggregaattiseoksiin edistää järjestelmän vedenpitävyyden parantamista, lisää puristusvastusta ja parantaa lopullisen seoksen työstettävyyttä.
Luonnolliseen hydrauliseen kalkkiin, hiilihapotettuihin ja cocciopesto-aggregaatteihin perustuvien laastien, tasoitteiden ja rappausten tuotanto.
Lisää Latersanaa oikealla seoksella sideaineita ja aggregaatteja, määrä, joka tarvitaan erityiseen käyttöön (5 %:sta 20 %:iin painosta jäljellä olevista anhydriittikomponenteista: hydraulinen kalkki, aggregaatit, maan värit). Lisää tarvittava vesi, sekoita huolellisesti, kunnes saadaan homogeeninen, klimpitön seos.
Vaihtelee eri suunnittelutarpeiden mukaan (noin 5–20 % Latersanaa seoksen anhydriittikomponenttien painosta: hydraulinen kalkki + aggregaatit + maan värit).
Pussi 25 kg - Lava: 60 x (Pussi 25 kg)
Ashwagandha tai punainen ginseng saadaan Withania somnifera -kasvista. Se on Intian alkuperäinen kasvi, joka tunnetaan antioksidanttisten aktiivisten aineiden runsaudestaan ja regeneratiivisista ominaisuuksistaan. Sitä on käytetty yli 5 000 vuotta perinteisessä lääketieteessä, erityisesti sen korkean withanolidi-pitoisuuden vuoksi, joka on luonnollisesti esiintyvien steroidien ryhmä. Ashwagandha on luonnontuote, joka on peräisin luomuviljelystä.
INCI: WITHANIA SOMNÍFERA ROOT POWDER
CAS: 90147-43-6
EINECS: 290-434-9
Maca on juurikasvi, jonka ominaisuuksia ja vaikutuksia on käytetty Perun asukkaiden toimesta tuhansien vuosien ajan. Perulainen perinteinen lääketiede suosittelee MAC-juurien käyttöä erityisesti voiman lisäämiseksi. Mac Shades on rikas proteiinilähde. Se sisältää lähes kaikki tarvittavat aminohapot, mukaan lukien arginiinin. MAC-juuri koostuu noin 70 % hiilihydraateista ja 20 % ravintokuidusta. Jauhettu juuri sisältää rasvaa noin 4 %, josta jopa 70 % on tyydyttymättömiä rasvahappoja. Lisäksi Mac-juuri sisältää joukon vitamiineja, kuten A, B1, B2, B6, C ja E, sekä mineraaleja - kalsiumia, rautaa, kuparia, sinkkiä, mangaania, kaliumia ja natriumia. Perun asukkaat valmistivat kuivatun juuren maidon tai veden kanssa saadakseen aromikkaan massan. Lisäksi he tuottavat jauhoa kuivatusta juuresta, jota käytetään päivittäisten ruokien valmistamiseen ja leivontaan. & Nbsp; <strong> koostumus: </strong> orgaaninen maca-jauhe (lepidium meyenii walp.
Jokainen tabletti sisältää 500 mg luomuviljeltyjen maca-kasvien uutetta. Tabletti on 20 kertaa tehokkaampi kuin jauhe. Jotkut pitävät macaa muistia parantavana ja energiaa lisäävänä kasvina. Maca on runsas korkealaatuisten hiilihydraattien lähde, jotka tarjoavat tätä energiaa, ja se voi myös tarjota keholle helposti imeytyvää proteiinia, joka on erityisen tärkeää urheilijoille, sekä kuitua – joka on vastuussa muun muassa suoliston normaalista toiminnasta. Macaa suositellaan: • aktiivista elämäntapaa viettäville • kroonisen väsymyksen tiloissa • henkilöille, jotka altistuvat lisääntyneelle fyysiselle ja henkiselle rasitukselle • vitamiinien ja mineraalien puutostiloissa. Suositeltu annos on 1 tabletti 5 kertaa päivässä aterian jälkeen. Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta.
Maca on juurikasvi, jonka ominaisuuksia ja vaikutuksia Perun asukkaat ovat hyödyntäneet tuhansien vuosien ajan. Perulainen perinteinen lääketiede suosittelee maca-juurien käyttöä erityisesti voiman lisäämiseksi. Maca-juuri on runsas proteiinin lähde. Se sisältää lähes kaikki välttämättömät aminohapot, mukaan lukien arginiinin. Maca-juuren koostumus on noin 70 % hiilihydraatteja ja 20 % ravintokuitua. Jauhettu juuri sisältää rasvaa noin 4 %, josta peräti 70 % on tyydyttymättömiä rasvahappoja. Lisäksi maca-juuri sisältää joukon vitamiineja, kuten A, B1, B2, B6, C ja E, sekä mineraaleja - kalsiumia, rautaa, kuparia, sinkkiä, mangaania, kaliumia ja natriumia. Perun asukkaat hauduttavat kuivattua juurta maidossa tai vedessä saadakseen aromikasta tahnaa. Lisäksi kuivasta juuresta valmistetaan jauhoa, jota käytetään päivittäisten ruokien ja leivonnaisten valmistamiseen. <strong>Koostumus:</strong> orgaaninen jauhettu maca (Lepidium meyenii Walp.
Mantelilastut, kuten itse mantelit, ovat ravinteita täynnä. Ne sisältävät vitamiineja, mineraaleja, proteiinia ja kuitua, ja näin ollen niillä on terveyttä edistäviä vaikutuksia. Ne sisältävät runsaasti terveellisiä tyydyttymättömiä rasvoja. Tyydyttymättömät rasvat ovat välttämätön osa terveellistä ruokavaliota. Uskotaan, että niiden säännöllinen nauttiminen voi alentaa kokonaiskolesterolitasoa. Mantelit ovat myös E-vitamiinin lähde, joka on tunnettu antioksidantti, aine, joka estää hapettumisprosessit, avaa verisuonia ja ehkäisee sydänsairauksia sekä hidastaa solujen ikääntymistä. Uskotaan, että mantelit edistävät terveiden luiden ylläpitämistä niiden sisältämien ainesosien, kuten kalsiumin, magnesiumin, mangaanin, kuparin, K-vitamiinin, proteiinin ja sinkin, ansiosta. Lisäksi mantelit sisältävät B-vitamiineja, kuitua ja fosforia.
<strong>Koostumus:</strong> mantelit
<strong>Ravintoarvo 100g:ssa</strong>
Energia-arvo 2489kJ/602kcal - 30% VRN*
Rasva 50,6g - 72%
josta tyydyttyneet rasvahapot 3,9g - 20%
Hiilihydraatit 9,5g - 4%
josta sokerit 5g - 6%
Jokainen tabletti sisältää 500 mg luomuviljeltyjä kasveja. Tabletti on 20 kertaa tehokkaampi kuin jauhe. Jotkut pitävät maca-kasvia muistia parantavana ja energian lisääjänä. Maca on runsas korkealaatuisista hiilihydraateista, jotka tarjoavat tätä energiaa, ja se voi myös tarjota keholle helposti sulavaa proteiinia, joka on tärkeää erityisesti urheilijoille, sekä kuituja - jotka ovat vastuussa muun muassa suoliston hyvästä toiminnasta. Macaa suositellaan: • Aktiivista elämäntapaa eläville ihmisille • Kroonisen väsymyksen tiloissa • Fyysisen ja henkisen rasituksen lisääntymiselle altistuneille henkilöille • Vitamiinien ja mineraalien puutostiloissa, ota 1 tabletti 5 kertaa päivässä aterian jälkeen. Älä ylitä suositeltuja annoksia päivän aikana.
Mantelilastut, kuten itse mantelit, ovat ravinteita täynnä. Ne sisältävät vitamiineja, mineraaleja, proteiineja ja kuituja, joten niillä on terveyttä edistäviä vaikutuksia. Niissä on runsaasti terveellisiä tyydyttymättömiä rasvoja. Tyydyttymättömät rasvat ovat välttämätön osa terveellistä ruokavaliota. Uskotaan, että niiden säännöllinen kulutus voi vähentää kokonaiskolesterolitasoa. Mantelit ovat myös rikkaita E-vitamiinin, tunnetun antioksidantin, suhteen, joka estää hapettumisprosessit, puhdistaa verisuonia ja ehkäisee sydänsairauksia sekä hidastaa solujen ikääntymistä. Uskotaan, että mantelit auttavat ylläpitämään terveitä luita kalsiumin, magnesiumin, mangaanin, kuparin, K-vitamiinin, proteiinien ja sinkin avulla. Lisäksi mantelit sisältävät: B-vitamiineja, kuituja ja fosforia. & Nbsp; <strong> Koostumus: </strong> mantelit & nbsp; <strong> ravintoarvo 100g: ssa </strong> energiarvo