Infrapunasäilytysuunit siirtävät hyödyllistä energiaa ilman kosketusta ja pinnalla oleville elintarvikkeille. Näin ollen ne mahdollistavat kuorimisen (juustot, kuorimattomat leivät), pinnoitteiden kuivaamisen (juustot, lihat), sekä pintavesimäärien vähentämisen vaikuttamatta tuotteiden ytimeen.
Ne ovat vähän herkkiä työolosuhteille ja voivat emitteriensä reaktion ansiosta korjata kaiken lämpötunnelin luontaisen konvektiivisen osuuden, mikä tekee niistä erittäin vakaita uuneja. Energia toimitetaan tarvittavaan paikkaan sopivilla annosteluilla ja silloin, kun sitä tarvitaan. Niistä käytetään myös nimitystä kylmäuuni. Ne estävät tarpeettoman lämmön kehittämisen tuotteissa kokonaisuudessaan ja ovat siksi ihanteellinen ratkaisu kylmille tuotteille.
Infrapunasäilytysuunit voivat esiintyä joko perinteisen uunin muodossa tai yksinkertaisina infrapaneeleina avoimessa prosessissa.
Hyödynnä Vitalacin asiantuntemusta, yritystä, joka on tukenut eläinalan ammattilaisia yli 30 vuoden ajan. Ranskalaisena valmistajana Vitalac kehittää korkealaatuisia mineraali- ja ravintoratkaisuja märehtijöiden rehuille. Ratkaisumme on täydellisesti sovitettu eläinten ravitsemuksellisiin tarpeisiin eri tuotantovaiheissa. Ne ovat linjassa kasvattajien tavoitteiden kanssa.
Haluatko tietää, onko muottiparkkisi edelleen yhtä tehokas? Voiko sitä optimoida entisestään tuottavuuden parantamiseksi? Asiantuntijamme ovat täällä vastaamassa kysymyksiisi suorittamalla kattavan auditoinnin muottiparkistasi.
Tehtävänä on tarkistaa muottien keskeiset parametrit: yleinen kunto, mitat, rei'itykset, puhdistus sekä ympäristö, jossa niitä käytetään ja varastoidaan. Tehtävä päättyy yhteenvetokokoukseen asiakkaan kanssa. Tämän jälkeen laaditaan kattava raportti, joka lähetetään. Parannusehdotuksia esitetään myös.
Toimenpide kestää yleensä kaksi päivää. Sen suorittaa juustoteknologian asiantuntija, tarvittaessa yhdessä paineistetun taikinan muottien asiantuntijan kanssa.
Kesäjuusto valmistetaan paimenien toimesta, jotka vaeltavat kolmen kuukauden ajan lampaidensa kanssa Pyreneiden korkeilla vuorilla.
Näillä korkeuksilla (1200–2300 m) esiintyvä kasvillisuus (esimerkiksi timjami, lakritsi jne.) antaa juustolle ainutlaatuisen, hedelmäisen aromin ja maun.
Myymme ja toimitamme koko Ranskaan.