Tätä hampunsuklaata varten on kehitetty prosessi, joka mahdollistaa aromin ja ainesosien siirtämisen hampusta suoraan sokerimassoihin, -
jotka käytetään myöhemmin näiden aromikkaiden makeisten valmistukseen. Hampunsuklaiden valmistusprosessi on verrattavissa yrttikaramellien valmistukseen. Näin ollen tiivistettyjen uutteiden käyttö voidaan jättää pois, ja kasvimateriaali tai hampun ainesosat prosessoidaan ja denaturoituvat vain minimaalisesti verrattuna uutteiden valmistukseen. Prosessoinnin vuoksi hampunsuklaat sisältävät 0,5 % kannabidiolia (CBD) ja alle 0,02 % tetrahydrokannabinolia (THC).
Tämä vastaa noin 7,5 mg CBD:tä per karkki tai
noin 3 tippaa 10 % CBD-öljyä.
Näissä hampunsuklaissa käytetään ainoastaan maataloudellisia hyötyhamppulajikkeita, joita viljelevät paikalliset maanviljelijät.