Maltitoli - Maltitoli on sokerin korvike, jonka makeus on noin 90% sokerin makeudesta. Maltitoli on sokerin korvike, jolla on noin 90 % sokerin makeudesta, ja se saadaan esimerkiksi maissi- ja vehnäjauhosta. Sitä käytetään erityisesti sokerittomissa ja vähäkalorisissa (diabeetikoille tarkoitetuissa) elintarvikkeissa.
Maltitoli ei ole terveydelle haitallista ja se on vähemmän laksatiivista kuin sorbitoli. Se soveltuu erinomaisesti vähäkaloristen tuotteiden, kuten makeisten, suklaan ja purukumin, valmistukseen, jotka voidaan merkitä "sokerittomiksi" tai "ilman sokerilisäystä".
Avainedut:
• Puhtaan, makean, sokerin kaltaisen maun (90 % sakkaroosista)
• Ylivoimainen maku- ja makeusprofiili
• Hammasystävällinen ja kariesta ehkäisevä vaikutus
• Laaja käyttöalue
• Korkea vakaus valmistusprosesseissa & hyvä liukoisuus
Käyttöalueet:
• Leivonnaiset ja makeiset
• Makeutusaineet elintarvikkeille
• Kosmetiikka
• Lääkkeet
• Makeiset ja suklaa
Käytetty kuva: © Alexander Ruiz/ Adobe Stock
Alkuperämaa: Thaimaa
GMO-vapaa: Kyllä
Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä
Koshere & Halal: Kyllä
FSSC 22000: Kyllä
HACCP & ISO: Kyllä
Ota yhteyttä toimittajaan