Laadukas makean manteliöljy
Kuvaus makeasta manteliöljystä Phyto
Makean manteliöljyn pehmentävä ja ravitseva vaikutus tekee siitä öljyn, joka sopii kaikille, jotka haluavat huolehtia ihostaan. Sopii kaikille ihotyypeille, taistelee ihon ikääntymistä vastaan ja on välttämätön kuivalle ja herkälle iholle. Hieronnassa se voidaan yhdistää (tai laimentaa) Phyto-hierontaöljyyn tai TM-hierontaöljyyn.
Ainesosat: Prunus amygdalus dulcis oil
Ominaisuudet: Pehmentävä, ravitseva ja elastisoiva: rasvahappojen läsnäolo mahdollistaa syvähydraation jopa kuivimmille ja karheimmille ihotyypeille, palauttaen pehmeyden ja elastisuuden.
Fruktoosi Sweet 77/30 on ihanteellinen glukoosi-fruktoosisiirappi mehiläisten kevät- ja kesäruokintaan.
Se koostuu yksinkertaisista sokeriseoksista, jotka varmistavat hyvän ravitsemuksen ja stimulaation sadon puuttuessa.
Täysravinto mehiläisille, joka perustuu maissin glukoosiin/fruktoosiin ja käännettyyn sokeriin, sisältää vitamiineja, provitamiineja ja aminohappoja.
KÄYTTÖ:
Keväällä ja pesissä voidaan laimentaa jopa 20% (laimenna vain käytettävä määrä)
Syksyllä suositellaan antamaan sellaisenaan (ei kiteydy)
Fysikaalis-kemialliset analyysit (Keskimääräinen arvo):
Kuiva-aine 77% +/-1
Vesi 23% +/-1
Valmiin tuotteen tekninen tietosivu kuiva-aineesta:
Fruktoosi (% kuiva-aineesta) 30 +/-1
Glukoosi (% kuiva-aineesta) 32 +/-1
Sakkaroosi (% kuiva-aineesta) 4
Oligo- ja polysakkaridit (% kuiva-aineesta) 27,5 +/-1
Tuotekoodi:617
Puu kasvaa jopa 12 metriin, lehdet ovat pitkät ja lihaavat. Versot ovat vihreitä, hedelmät pyöreitä, kuori ja hedelmäliha ovat oransseja. Kuori on karkea, hedelmiä voidaan kerätä marraskuussa (navelina) ja viimeiset touko-kesäkuussa (valencia).
HYÖDYLLISET VAIKUTUKSET
Bionde-appelsiinit ovat rikkaita C-vitamiinista, joka on tärkeä ravintoaine immuunijärjestelmälle ja terveelle iholle. Ne sisältävät myös kaliumia, kalsiumia ja kuitua, kaikki tärkeitä ravintoaineita kehollemme.
KEITTIÖSSÄ
Bionde-appelsiineja voidaan käyttää keittiössä monin eri tavoin. Ne voidaan nauttia tuoreina välipalana, käyttää mehun tai hillon valmistamiseen tai lisätä salaatteihin ja liha- tai kalaruokiin. Ne ovat myös loistava ainesosa makeisten ja jälkiruokien valmistamiseen.
RAVINTOTIEDOT
Appelsiinit sisältävät useita vitamiineja, kuten C-vitamiinia, B1-vitamiinia ja B9-vitamiinia, mutta myös useita mineraaleja, kuten kaliumia ja kalsiumia.