Ruoka, joka koostuu klassisista raaka-aineista, yhdistettynä raikkaaseen ja houkuttelevaan valmistukseen. Tämä ruoka, tyypillinen Egadin saarilta, käyttää parasta tonnikalaa, jota rikastuttaa ainutlaatuinen makeahapan sipulin maku. Todellinen sukellus makujen valtaviin meriin.
Puu kasvaa jopa 12 metriin, lehdet ovat pitkät ja lihaavat. Versot ovat vihreitä, hedelmät pyöreitä, kuori ja hedelmäliha ovat oransseja. Kuori on karkea, hedelmiä voidaan kerätä marraskuussa (navelina) ja viimeiset touko-kesäkuussa (valencia).
HYÖDYLLISET VAIKUTUKSET
Bionde-appelsiinit ovat rikkaita C-vitamiinista, joka on tärkeä ravintoaine immuunijärjestelmälle ja terveelle iholle. Ne sisältävät myös kaliumia, kalsiumia ja kuitua, kaikki tärkeitä ravintoaineita kehollemme.
KEITTIÖSSÄ
Bionde-appelsiineja voidaan käyttää keittiössä monin eri tavoin. Ne voidaan nauttia tuoreina välipalana, käyttää mehun tai hillon valmistamiseen tai lisätä salaatteihin ja liha- tai kalaruokiin. Ne ovat myös loistava ainesosa makeisten ja jälkiruokien valmistamiseen.
RAVINTOTIEDOT
Appelsiinit sisältävät useita vitamiineja, kuten C-vitamiinia, B1-vitamiinia ja B9-vitamiinia, mutta myös useita mineraaleja, kuten kaliumia ja kalsiumia.