Tuotteet hakusanalla malbania pakkaa (1)

CHOCAR - Kaarobijauhe

CHOCAR - Kaarobijauhe

CHOCAR on jauho, joka saadaan sicilian karhunvatukan hedelmälihan kuivattamisesta ja supermikronoinnista, luonnollisesti vegaani ja gluteeniton. Värinsä ja makunsa ansiosta CHOCAR-karhunvatukkajauhoa käytetään terveellisempänä vaihtoehtona kaakaolle, ja korkean sokeripitoisuuden vuoksi se voi rajoittaa sokerin lisäämistä taikinoihin. Rasvattomana ja ilman piristeitä se soveltuu makeisten valmistukseen, pastan tekoon sekä leivontatuotteiden tuotantoon. Kun sitä lisätään muihin gluteenittomiin jauhoihin, se tekee taikinoista joustavampia ja helpommin käsiteltäviä. Se on ravitseva ruoka, joka on rikas vitamiineista ja mineraaleista, sisältää vähän rasvaa ja runsaasti polyfenoleja, voimakkaita antioksidantteja. ILCAR:n hyödyntämät teknologiset prosessit, jotka perustuvat vain mekaanisiin ja lämpökäsittelyihin, tekevät CHOCAR:sta täysin luonnollisen ruoan, joka on vapaa kaikista kemiallisista lisäaineista.