Tuotteet hakusanalla maltodextrin (1)

Maltodekstriini - Maltodekstriinit valmistajat

Maltodekstriini - Maltodekstriinit valmistajat

Maltodekstriini, joka saadaan tärkkelyksen osittaisella hydrolyysillä; Ne ovat vesiliukoisia, mauttomia tuotteita, ja FDA määrittelee ne tuotteiksi, joiden DE-arvot ovat alle 20. C6H12O6, joka on myös GRAS-listalla; Se on erinomainen massanrakentaja standardeille ja vähärasvaisille tuotteille. Maltodekstriini on väliaste tärkkelyksen ja glukoosin välillä, joka saadaan kontrolloidun tärkkelyshydrolyysin aikana, jossa käytetään entsyymejä, kuten bakteerien alfa-amylaasia, ja se altistuu lisämuunnosprosesseille, jotta saavutetaan haluttu DE-arvo 4-30. Näiden prosessien jälkeen tuote; Se puhdistetaan prosessien, kuten kirkastamisen, hiilikohtelun ja ioninvaihdon avulla, ja se spraykuivataan 3-5 % kosteuteen. C6H12O6, valkoinen, vähämakea jauhe, ei pidätä vettä itsessään, mutta sen liuos osoittaa erittäin korkeaa viskositeettia. Sen määrittelemättömän neutraalin maun vuoksi se ei vaikuta muihin ruokien makuihin, se dispersoituu helposti kylmissä ja vesipohjaisissa järjestelmissä, ja sillä on rakenne, joka voi säilyttää sen kirkkauden ja ulkonäön.