La Bonne Épice tarjoaa teille tämän Acropolis-marinadin. Olitpa sitten perinteinen teurastamo, grilliravintola, ravintola/pikaruokapaikka, teollinen lihavalmistaja tai yksityishenkilö, tämä marinadi tuo täyden tyytyväisyyden asiakkaille, jotka nauttivat punaisista lihapalastasi, vartaita ja pihvejä.
Acropolis-marinadi, makea ja suolainen!
Meidän Acropolis-marinadi, joka on kirkkaan punainen, on valmistettu ensiluokkaisista ainesosista: paprikoista, sipuleista ja yrteistä. Tämä Acropolis-marinadi sisältää erittäin korkealaatuista rypsiöljyä, joka mahdollistaa mausteiden laskeutuvan vähitellen lihojen päälle samalla kun se tuo suojaavan kuoren ja kiiltävän ulkonäön marinadille ja valmistuksille. Tämä alkuperäinen resepti varmasti ilahduttaa asiakkaidesi makuhermoja sen pehmeällä, makealla ja suolaisella maulla.
Viite: ART0029
Tulisen kastikkeen pitäminen jääkaapissa takaa, että et koskaan jää ilman lämpöä.
Tämä kastike ei ainoastaan paranna aterioitasi, vaan myös maustaa niitä miellyttävästi.
Älä siis epäröi, vaan kohota ruokia muutamalla kulauksella tätä oranssia eliksiiriä!
Ainesosat: Piri-piri-paprika, sitruuna.
Valmistettu Englannissa
142 Ml
8 000 (Scovillen asteikko)
Estragonimustardimme on valmistettu huolellisesti yhdistämällä korkealaatuisia sinapinsiemeniä huolellisesti valittuun estragoniin. Sinapinsiemenet jauhetaan huolellisesti, jotta saadaan aikaan kermaista koostumusta, ja ne sekoitetaan sitten estragonin kanssa, vapauttaen kaikki sen herkät aromit. Tämä hienovarainen yhdistelmä luo voimakkaan ja tasapainoisen makuisen sinapin, jossa sinapin lämpöä pehmentävät estragonin yrttiset ja anismaiset vivahteet.
Lisää makujen räjähdys ruokiisi estragonimustardimme avulla. Sen pistävä ja aromaattinen luonne sopii erinomaisesti lihojen, kalojen, grillattujen vihannesten, voileipien ja vinaigrettien kanssa. Sen erottuva estragonin aromi lisää ylimääräisen makulajin kulinaarisiin valmisteluihisi, herättäen makunystyräsi ja tuoden ripauksen omaperäisyyttä aterioihisi.
Viite:AR804043
Ean13:3760306804043
Kassavalehtimarinaadi, jossa on erilaisia vihanneksia ilman lisättyjä kuutioita. Kassavalehtimarinaadeja myydään tammikuussa, ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.
Tarjoamme useita sinappimerkkejä, eri makutyypeillä, perinteisestä erittäin vahvaan, unohtamatta vanhanajan sinapinsiemeniä.
Purkkeja 170g:sta 210g:aan ja ämpäri 5Kg.
Saatavilla oleva määrä ja useimmille merkeille meillä on etiketit ranskaksi.
Kuivatuilla tomaateilla, jotka on maustettu herkällä cashew-pähkinän ja basilikan maulla, Bio-tomaattipesto mullistaa pastaruoat, bruschettat tai pizzat. Tämä terveellinen mauste, joka on valmistettu luomuraaka-aineista, vie sinut gastronomiselle matkalle eteläiseen keittiöön. Kuivatuista tomaateista valmistettu punainen pesto on vegaaninen mauste, joka ei sisällä juustoa tai muita eläinperäisiä tuotteita.
Ainesosat: Auringonkukkaöljy*, kuivatuot tomaatit* (34%), basilika*, merisuola, cashew-pähkinät*, oliiviöljy*, tiivistetty sitruunamehu*. *: Luomutuotteet
EUROVOLAILLES on Gersin ankkarintojen tukkumyyjä. Yksi Gersin tuotteiden johtavista toimijoista.
EUROVOLAILLESILLA on 3000 mahdollista viitettä, joten puhelin on välttämätön. Lisätietoja varten soita numeroon 01 46 86 21 54.
Toute la puissance aromatique d'un balsamique par la longue concentration du fruit durant la réduction au feu.
LES POINTS CLÉS
Caractéristiques
Vinaigre issu de la caramélisation d'un moût de pommes fraîches assemblé à notre vinaigre Ozpina nature.
Véritable élixir, chaque goutte compte.
Idéal dans les salades et pour déglacer les viandes sautées comme le porc ou le canard.
Conditionnement
Élégante bouteille verre siphon de 200 ml, bouchon mécanique à bascule.
100 % Luomuviinietikkaa*, tiivistettyä ja keitettyä rypälemehua.
* Tuote on peräisin Luomuviljelystä
Ei säilöntäaineita, ei allergeeneja
Ei pastöroitu
Soveltuu käytettäväksi salaattikastikkeissa, salaateissa, raakoissa vihanneksissa ja marinoinnissa.
Se toimii myös vasikanmaksojen deglazeamiseen, jälkiruokien ja hedelmäsalaattien päällysteenä.
Tätä tuotetta on saatavilla myös 25, 50 cl pulloissa, 3-5-10 litran kuubeissa, 220 litran tynnyreissä ja 1000 litran konteissa tilauksesta.
Salicornia on kasvi, jota korjataan Île de Ré:n suolapelloilta kesäkaudella. Se on rikas hivenaineista ja mineraaleista; se on halofiilinen kasvi.
PAINO: 0,180 kg
KEITTIÖSSÄ: Käsintehty Ras El Hanout koostuu useista mausteista. Sitä käytetään erityisesti itämaisessa keittiössä: couscous, tajine... mutta ei vain: bricks, kanat…
HYÖDYT
Ras El Hanoutia voidaan käyttää kylmällä säällä, sillä se lämmittää ja helpottaa vilustumista. Sen hyödyt riippuvat sen sisältämistä mausteista (10:stä jopa 50:een mausteeseen).
Kikhernepata on perinteinen tunisialainen ruokalaji, joka valmistetaan sipuleista, kikherneistä ja lampaanlihasta.
Ainekset:
Valkosipuli Vesi Mausteet Oliiviöljy Suola