F.I.A.-Instant Marinade on uusi konsepti marinadeille. Marinadin valmistamiseksi jauhemainen yhdiste sekoitetaan veteen ja sen jälkeen lisätään öljyä.
- Marinadien ja siten lopputuotteen kustannusten vähentäminen
- Veden osuus hyvällä maulla jopa 65 % mahdollista
- Öljy/vesi-suhteen voi määrittää itse
- Marinadien valmistusprosessi omassa talossa
- Ei monimutkaista säiliöhallintoa
- Mehukas, hyvän makuinen, marinoitu tuote
- Ei kuivumista grillattaessa
- Laaja tuotevalikoima helposti mahdollinen
- Yhdisteen pitkä säilyvyysaika
- Vain tarvittava määrä marinadia on valmistettava
- Tilaa säästävä varastointi jauhemaiselle yhdisteelle
Makuvalikoimamme tarjoaa tunnetuista klassikoista myös uusia, kekseliäitä makuideoita. Näin voit helposti täyttää kuluttajien toiveet yhä suuremmasta makujen monimuotoisuudesta.
Mausteen Unet Tuhannesta ja Yhdestä Yöstä
Olipa se itämainen, meksikolainen, unkarilainen tai klassinen ranskalainen: Milerb-marinadit tuovat laajan maailman tuoksut keittiöösi ja muuttavat liharuokasi unenomaiseksi juhlavaksi ateriaksi.
Kiinalainen tehdas vuodesta 1998 ammoniumkloridille, vienti 800-1000 tonnia kuukaudessa.
Tuotteet sisältävät:
ammoniumkloridilannoite
ammoniumkloridi teollisuuslaatu
ammoniumkloridi rehulaatu
ammoniumkloridi elintarvikelaatu
ammoniumkloridi lääkelatu
Tarjoamme useita sinappimerkkejä, eri makutyypeillä, perinteisestä erittäin vahvaan, unohtamatta vanhanajan sinapinsiemeniä.
Purkkeja 170g:sta 210g:aan ja ämpäri 5Kg.
Saatavilla oleva määrä ja useimmille merkeille meillä on etiketit ranskaksi.
Porkkanatapenaadi valmistetaan grillatuista tai kuivatusta vihanneksista, jotka murskataan ja yhdistetään mausteisiin yrtteihin ja öljyihin.
Porkkanatapenaadi tuo luovuutta keittiöösi ja vastaa uusiin kulutustottumuksiin, kuten purtaviin, dippailuun ja illanviettoihin.
Porkkanatapenaadia voidaan käyttää sekä lämpimänä että kylmänä, esimerkiksi canapéiden, pizzojen päällä, tai maustamaan kastikkeita, keittoja, majoneeseja ja pastoja.
Kategoriat: Elintarvikkeet, Säilykkeet, Porkkanatapenaadi
Lihaisa rakenne, kevyt rapeus ja voimakas hedelmäinen maku, Kalamata-mustaoliivi on valloittanut aperitiivimaailman, eikä vain ouzon tai tsipouron kanssa!
Kreikan Peloponnesoksella, lähellä Kalamatan aluetta, kasvatettu tämä oliivi on tunnistettavissa mustasta/purppurasta väristään, mantelin muotoisesta ulkonäöstään ja sileästä kuorestaan.
Sadot kerätään yksinomaan käsin ja kypsinä, kun hedelmä saa kauniit värinsä.
Ne vapautetaan kitkeryydestä kreikkalaisella menetelmällä, joka käyttää luonnollista merisuolaa eikä syövyttävää natriumia, mikä säilyttää niiden makuominaisuudet ehjinä.
Nettopaino: 340 g
Nettopaino valutettuna: 180 g
Minimihävikki: 24 kuukautta.
PCB - KARTONKI: 6 kappaletta
Antiallerginen voide, joka palauttaa ja hoitaa herkkää päänahkaa.
Antiallerginen voide herkälle päänahalle ja iholle
Viilentää ärtynyttä, herkkää ja kutisevaa päänahkaa
Yrtit rauhoittavat päänahkaa ja tekevät siitä joustavan
Aqua, Propyleeniglykoli, Polysorbate 80, Polyquaternium-4, Tuoksu, Sorbitoli, Bisabololi, Fenoksietanoli, Natriumhydroksidi, Sitruunahappo, Mentha Piperita -uute, Anthemis Nobilis -kukkauute, Maitohappo, Aloe Barbadensis -uute, 2-Bromo-2-Nitropropaani-1,3-Dioli, Etyyliheksyyliglyseriini, Limoneni.
Aloe vera Rauhoittava ja viilentävä vaikutus
Merilevä Vähentää ärsytystä
Fenkoli siemen Neutraloi H2 O2:sta aiheutuvan ärsytyksen
Porkkanatapenaadi valmistetaan grillatuista tai kuivatusta vihanneksista, jotka murskataan ja yhdistetään yrtteihin ja mausteisiin öljyihin.
Porkkanatapenaadi tuo luovuutta keittiöösi ja vastaa uusiin kulutustottumuksiin, kuten purtaviin, dippailuun ja illanviettoihin.
Porkkanatapenaadia voidaan käyttää sekä lämpimänä että kylmänä, esimerkiksi canapéiden, pizzojen päällä, tai maustamaan kastikkeita, keittoja, majoneeseja ja pastoja.
Kategoriat: Elintarvikkeet, Säilykkeet, Porkkanatapenaadi
Méchouia on tyypillinen tunisialainen salaatti. Se koostuu tomaateista ja pippureista, jotka on grillattu ja silputtu kypsennyksen jälkeen, mausteiden ja valkosipulin kanssa. Tätä tunisialaista erikoisuutta tarjoillaan murennettujen tonnikalapalojen tai kokonaisen tonnikalan, oliivien ja keitettyjen munien kanssa.
Kategoriat: Elintarvikkeet, Säilykkeet, Salaatti, Méchouia