Mantelijauho luonnollinen itämisen vähentäminen hieno / Luomu mantelijauho luonnollinen hieno
Tuotetta voidaan nauttia raakana ja käsiteltynä muiden elintarvikkeiden kanssa tai ilman.
Mantelijauho luonnollinen itämisen vähentäminen / Luomu mantelijauho luonnollinen
Mantelijauho valmistetaan hyvin kuivatuista manteliytimistä (Prunus dulcis) hienojakoisella jauhamisella. Tuotetta voidaan nauttia raakana ja käsiteltynä muiden elintarvikkeiden kanssa tai ilman.
Ulkonäkö: Erittäin hienoksi jauhettua jauhoa, pieniä väripoikkeamia voi esiintyä
Väri: Vaaleanbeigeistä tummanruskeaan
Ominaisuudet:
* Korkea E-vitamiinipitoisuus
* Saatavilla olevat laatuvaihtoehdot: puhdistettu, puristettu, paahdettu
Tuotanto:
Kylmäpuristamalla saatu manteliöljy puhdistetaan tai jätetään luonnolliseksi. Kuivat mantelit puristetaan, kun ne on puhdistettu epäpuhtauksista ja kuorista. Öljyä annetaan seistä useita päiviä puristamisen jälkeen, jotta limaiset aineet voivat laskeutua. Nämä erotetaan sitten suodattamalla. Puristusjätteet, joita myydään mantelijauheena, sisältävät vielä jopa 10 % rasvaöljyä. Yhdestä tonnista kuorittuja manteleita saadaan noin 400 litraa manteliöljyä.
Käyttökohteet
Elintarvikkeet:
* Laadukas salaattiöljy
* Manteliarominsa ansiosta se soveltuu makeisten valmistukseen
Lääketeollisuus:
* Käytetään voiteiden ainesosana
* Liuotin- ja dispersioaine öljyisille injektioille
Kosmetiikka:
* Perusöljy kaikille ihotyypeille
* Ravitseva iho
* Ärsytyksen lievittäjä
CAS-numero: 8007-69-0
Säilyvyys: vähintään 12 kuukautta viileissä olosuhteissa ja avaamattomassa astiassa
INCI-nimi: Prunus Amygdalus Dulcis Oil
Jodiluku: 95-105
Linolihappo: 20.0-30.0 %
Happoluku: max 1
Pakkaus: 27 kg kanisteri / 190 kg tynnyrit / 900 kg IBC
Öljyhappo: 60.0-70.0 %