Tuotteet hakusanalla manuka hutenbons (3)

Kurkuma, jauhettu

Kurkuma, jauhettu

Kategoria: Yksittäiset mausteet Maku ja aromi: puumainen-maamainen tuoksu, lämmin-mausteinen, hieman pippurinen aromi, jossa on katkera jälkimaku Käyttö: Kurkuma antaa monille curryruoille tyypillisen kultakeltaisen värin, mutta sitä käytetään myös riisiruoissa, risotossa, kalakeitossa, chutneissa ja pohjoisafrikkalaisissa lampaanlihakeitoissa. Vinkki: Jauhetta ei koskaan tulisi paistaa alussa tai keittää liian pitkään, muuten ruoka muuttuu liian katkeraksi. Ainesosat: Kurkuma Huomautus allergikoille: Saattaa sisältää jälkiä pähkinöistä, maapähkinöistä, seesamista, sinapista ja selleristä. Sisältö: 50 g valkoisessa tinapakkauksessa
Kaneli (Cinnamomum zeylanicum)

Kaneli (Cinnamomum zeylanicum)

Ceylon tai Madagaskar laatu saatavilla. Saatavilla seuraavissa fraktioissa: tangot 8/10 cm, leikattu, jauhettu - muita fraktioita saatavilla pyynnöstä. Mausteet vain teollisuudelle ja kaupalle. Lisätietoja tuotteistamme löydät kotisivuiltamme tai ota yhteyttä myyntiosastoomme. Teidän tiiminne HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE
Kurkumaa

Kurkumaa

Kurkuma, tieteelliseltä nimeltään Curcuma longa, on monivuotinen kasvi inkiväärikasvien (Zingiberaceae) perheestä. Sen kotimaa on Intian subkontinentti ja Kaakkois-Aasia. Kasvi kasvaa jopa 1 metriä korkeaksi ja sillä on pitkänomaiset lehdet ja keltaiset kukat. Kuitenkin juuri kurkuman risoomit ovat ne, joita arvostetaan eniten niiden kulinaaristen ja lääketieteellisten ominaisuuksien vuoksi. Kurkumaa on käytetty vuosisatojen ajan perinteisessä ayurvedisessä ja kiinalaisessa lääketieteessä sen lukuisien terveyshyötyjen vuoksi. Se sisältää yhdisteen nimeltä kurkumiini, joka on vastuussa sen kirkkaasta keltaisesta väristä sekä voimakkaista antioksidantti- ja tulehdusta ehkäisevistä ominaisuuksista.