Tulet yllättymään tästä Timut-pippurista, joka omaa greippimäisen aromin. Sen erityinen maku on täydellinen yhdistettynä kalaan, ja se on erittäin trendikäs kokkien keskuudessa jälkiruoissa, erityisesti suklaisissa jälkiruoissa. Nepalin alueella Timut-pippuria käytetään suosituissa peruna- ja tomaattiruokissa.
Alkuperä: Nepal
Laatu: A1
Mace on meille rakas ja siitä on tullut Muzirisin ikoninen mauste. Macis (mace englanniksi) on muskottipähkinän punainen kuori, joten niiden maut ovat hyvin lähellä toisiaan. Kuitenkin macis on paljon herkempää ja hienostuneempaa suussa, ja se tuo mukanaan mäntyisiä ja makeita vivahteita. Sitä käytetään pieninä määrinä, joko hienoksi hakattuna tai suoraan infusoituna valmistuksiisi.
Alkuperä: Banda-saarten, Indonesia
Laatu: kukat, Erikois, Punainen-Oranssi
Sichuanin vihreä pippuri on edelleen harvinaisempaa kuin punainen, sillä sitä viljellään yhä luonnossa ja on siten vaikeampaa hallita. Tämä lajike kerätään Sichuanin maakunnasta Kiinassa ja sillä on erittäin voimakas tuoksu, joka on verrattavissa Japanin Sansho-pippuriin. Sichuanin vihreä pippuri on paljon sitruksisempaa kuin punainen.
Aromi: Chili, Sitruuna++, "Narkoottinen"
Alkuperä: Sichuanin maakunta, Kiina