Sitruunaruohoksi kutsuttu yrtteillä on voimakas sitrushedelmien maku. Sitä käytetään laajasti aasialaisessa keittiössä ja lääkinnällisiin tarkoituksiin ympäri maailmaa. Sitruunaruohosta valmistettu tee ja kuiva muoto, olipa se jauhetta tai palasia, on helppo säilyttää päivittäiseen tai satunnaiseen käyttöön.
Kuivassa muodossaan sitä käytetään lihan maustamiseen. Se antaa poikkeuksellista syvyyttä curryille ja pataruoille ja on erittäin suosittu aasialaisista ruoista. Sitruunaruohon käyttö siipikarjan, lihan, kalan ja äyriäisten kanssa lisää makuihin happamuutta. Afrikan maissa sitä käytetään enimmäkseen teenä. Öljyuutteita käytetään elintarvikkeiden säilöntäaineena.
Puhdistus:
100 % puhdasta, koneellisesti puhdistettua, ei vieraita aineita
Pakkaus:
20 kg polypropeenipusseissa tai paperipusseissa pyynnön mukaan
Villipiparminttu, yksi lukemattomista piparminttulajeista, kasvaa vain Keski- ja Etelä-Euroopassa. Sitä viljellään Pohjois-Amerikassa, koko Euroopassa ja Pohjois-Afrikassa.
VESILÄMPÖTILA: 90–100 °C
HAUDUTUSAIKA: 5–10 minuuttia