Tapiokatärkkelykselle on ominaista, että se lisää tuotteen viskositeettia ilman värjäämistä. Tapiokajauhon ominaisuudet ovat hyvin samankaltaisia perunatärkkelyksen ominaisuuksien kanssa. Sitä käytetään monissa gluteenittomissa leivontaresepteissä, jotta ruoka näyttäisi paremmalta tai saavutettaisiin kultainen kuori. Kivimyllytys mahdollistaa viljojen luonnollisen tasapainoisen koostumuksen säilyttämisen, mikä tekee glykeemisen indeksin alentamisesta mahdollista – tärkeä indikaattori niille, jotka välittävät terveydestään.
Paino: 300 g
Hernejauho on usein käytössä leivonnassa, kuten leivän ja tortillojen valmistuksessa, pastan teossa sekä joissakin leivonnaisissa, kuten donitseissa ja kekseissä. Riittää, että lisätään vain 10-20 % hernejauhoa vehnäjauhoon, ja nämä ruoat saavat ainutlaatuisen hernearomin ja muuttuvat hieman terveellisemmiksi. Herneet ovat rikkaita C-, B- ja PP-vitamiineista sekä mineraaleista, kuten kalsiumista, magnesiumista, kaliumista, fosforista ja sinkistä. Kivimyllyllä jauhaminen säilyttää viljan tasapainoisen luonnollisen koostumuksen, mikä mahdollistaa glykeemisen indeksin alenemisen.
Paino: 400 g