Tuotteet hakusanalla merinadi (4)

Marinoidut

Marinoidut

Marinafit Marinoita lihaa ja kala sekä täydelliset sekoitukset kastikkeisiisi, keittoihisi ja pastaruokiisi.
Côtes semi-viandes

Côtes semi-viandes

Puoliraaka-liharibsit ovat suosittu valinta lihansyöjille, tarjoten murean rakenteen ja rikkaan maun, jotka nostavat suosikkiruokasi uudelle tasolle. Nämä ribsit on huolellisesti valittu laadun ja tuoreuden perusteella, taaten poikkeuksellisen kulinaarisen kokemuksen. Ne sopivat täydellisesti grillaukseen, paistamiseen ja haudutettuihin ruokiin. Saatavilla eri kokoisina, puoliraaka-liharibsit ovat ihanteellisia sekä ammattilaiskeittiöihin että kotikeittiöihin. Kätevä pakkaus varmistaa helpon käsittelyn ja optimaalisen säilyvyyden. Olitpa sitten ammattilaiskokki tai harrastelija, nämä puoliraaka-liharibsit ovat ehdoton valinta laadukkaisiin kulinaarisiin tuloksiin.
Sisäfilee

Sisäfilee

Lomo Filé Solomillo Filé Puhdas Filé Alkuperät: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötilat: Jäähdytetty -1º/+2º ja pakastettu -18º Laji: Naudat Laatu: Korkealaatuista naudanlihaa Säilyvyys: Jäähdytetty 120 päivää / Pakastettu 18 kuukautta Rotu: Angus / Hereford Paino per pala: 1,1 kg - 2,8 kg Koko: 2/3 lbs, 3/4 lbs, 4/5 lbs ja 5 lbs ylöspäin
kastikkeet, keitot ja marinadit

kastikkeet, keitot ja marinadit

Belgiassa on rikas kulinaarinen historia kastikkeissa, keitoissa ja marinoinnissa. Meillä on omistettuja toiminnallisia ja aromaattisia seoksia kylmiin tai lämpimiin kastikkeisiin, keittoihin ja marinointeihin, jotta taataan ainutlaatuiset tekstuurit ja herkullinen maku.