Maltitaste-maltitolisiru valmistetaan maltoosisiirapin katalyyttisen vetytyksen tuloksena.
Se omaa alhaisemman glykeemisen indeksin verrattuna ruokosokeriin.
Alhainen kaloripitoisuus.
Ei jätä suuhun ei-toivottua makua.
Erinomainen lämpötilankestävyys.
Alhainen hygroskooppisuus.
Säätelee koostumusta, viskositeettia, kiteytymistä ja väriä.
Ei aiheuta hampaiden reikiintymistä.
Antaa täydellisen rapsahduksen purukaramellille.
Ei osallistu Maillard-reaktioon.
Sopii USP/EP/BP-standardien mukaisesti.
Käyttöalueet: suklaa, jäätelö, dieettituotteet, kakku, keksejä, makeisia, purukumia, energiapatukoita, alkoholittomat juomat, halva, hillo, levitettävä suklaa, wafelit ja leivonnaiset.
Pakkausmuoto: Tölkki, Tynnyri, Säiliö ja Flexi Tank.
Säilyvyysaika: 24 kuukautta.
Alkuperä: Turkki.
Hydrokinoni tuotetaan estäjänä, antioksidanttina ja väriainesisäynnin väliainena, moottoripolttoaineissa ja öljyissä; valokuvaprosessoinnissa; ja luonnollisesti tietyissä kasvilajeissa. Hydrokinoni on fenolijohdannainen, jolla on antioksidanttisia ominaisuuksia, ja se voi aiheuttaa myrkyllisyyttä useissa elimissä, erityisesti munuaisissa. Sitä käytetään paikallisena hoitona ihon hyperpigmentaatioon ja erilaisissa kosmetiikkatuotteissa, ja se metaboloituu pääasiassa glutationikonjugaateiksi ja muodostaa mutageenisiä DNA-addukteja in vitro -järjestelmissä. (NCI04)