TÄLLÄ KONEELLA VOIT VALMISTAA:
Teepikkuleipiä, kakkupohjia, marenkia, plum-kakkua, kotitekoisia pikkuleipiä, perrunilloja, mantecadoja, polvoroneja, alfajoreja, kerma-evästeitä, keksejä, muffineja, kakkupohjaa, makaronia, cupcakeja, mantelitaikinasta valmistettuja keksejä, kissankieliä jne.
•Yhtenäinen ja nopea tuotanto, välttäen taikinan vaurioittamista tai minkään luonnollisten ominaisuuksien muuttamista.
•Keskikokoisiin ja suuriin tuotantoihin, tuotteen ja mallin mukaan. 50-200 kg/h.
•Eri lisäosien helppo ja nopea vaihto monituotevalmistukseen.
•Älykäs tuotannon hallinta HMI-paneelin avulla, reseptien ohjelmointi.
LANKALEIKKAUS JA MUOTIT SUURELLA VALIKOIMALLA MUOTOJA JA KOKOJA: Tiheille tai koville taikinoille.
KIERRETULPAT JA KIINTEÄT: Puolitiheille taikinoille.
PUMPPUPÄÄ: Puolitiheille tai nestemäisille taikinoille.
Ulkoilmanlämmittimet telttojen, sisäuima-altaiden jne. lämmittämiseen.
POOL MANN -ilmanlämmittimet ovat täydellinen ratkaisu suljetun tilan lämmittämiseen, jossa tarvitaan lämmitysjärjestelmää ja lämmityslaitteiston on oltava sijoitettuna tilan ulkopuolelle.
Sen toiminta voi perustua diesel-, metaani- tai propaanikäyttöön, ja se perustuu ilman lämmittämiseen, jonka tuulettimet imävät ja kuuman ilman ohjaamiseen tilaan, jota lämmitetään.
Pääasialliset edut muihin lämmitysjärjestelmiin verrattuna ovat:
- Hankinta- ja asennuskustannusten aleneminen.
- Erittäin nopea lämmitysjärjestelmä.
- Ilman jakelu voi olla suoraa tai voidaan käyttää kanavaverkostoa ilman ohjaamiseksi viereisiin alueisiin, joihin laitteisto on asennettu.
- 90 % palamistehokkuus.
Kuivabetonimme valmistetaan marmorikivistä, jotka on louhittu maanalaisesta karjasta, mikä antaa sille ainutlaatuisia ominaisuuksia ja korkean laadun, joka täyttää asiakkaidemme vaativimmat tarpeet.
- Kuivabetoni H-25
- Kevyt kuivabetoni
- Itsevaluva kuivabetoni H-25 / AR12
- BETONI NOPEASTI & HELPPOSTI
Puristusvoima: 25 N/mm2
Abramin kartio: 6-9 cm
Maksimikoko (D): 12 mm
Sekoitusvesi: 10% (+/-1)
Minimaalinen sementtipitoisuus: 350 kg/m3
1 m3 värjättyä betonia: 2.200 kg
Nestemäisen, pehmeän tai puolipehmeän taikinan annostelija.
- Keskikokoisille ja suurille tuotannoille, 170-230 tarjotinta/tunti, noin.
- Täysin automaattinen: tarjottimen syöttö, täyttöasennon määrittäminen ja tarjottimen ulosvienti.
- Tuotteen tilavuusannostelu on tarkkaa ja takaa saman annoksen kaikissa annostelusuuttimissa.
Annostelukoneen eri osia voidaan räätälöidä: suuttimien määrä, tarjottimen leveys, lämmitetty säiliö, kuljetushihna jne., jotta se voidaan mukauttaa annosteltavan tuotteen ominaisuuksiin.
KÄYTETTÄVÄ: muffinit, sokerikakut, sobaot, kakut, pikkuleivät, kakkupohjat, pannukakut, majoneesi, marmori-sokerikakku, jogurtti, vanukas, mousse, kastikkeet, maitokshakeet, kermat, tuotteet ilman kiinteitä hiukkasia.
Yksiköt, joilla voidaan lisätä päällysteitä, kuten suklaapaloja, sokeria, maapähkinöitä, hasselpähkinöitä, raastettua kookosta, manteleita ja rakeita jo annosteltuun tuotteeseen.
-Erittäin joustava kone, joka mukautuu kaikkiin päällystetyyppeihin. Se toimii monituotteisesti.
-Päällyste lasketaan ulostuloastiaan ja liikkuu hihnalla, kunnes se putoaa suppiloiden läpi ja jää tuotteen päälle. Tasoitin ylläpitää homogeenista mittaa tuotteesta hihnalla. Tämä järjestelmä edistää fragmenttien säännöllistä laskemista koko tuotteen ajan. Säädettävä ulostulo-nopeus ja tuotteen virtaus.
-On kolme tapaa säätää annostusta:
-Suihkuttimen kautta talletukseen (mekaaninen).
-Hihnan nopeuden avulla sokerilla (sähköinen).
-Hihnan liiketempolla.
-Muutoksia voidaan tehdä kosketusnäytön avulla eri ohjelmien mukaan tuotteen mukaan.
-Kone, joka toimii itsenäisenä yksikkönä. Kuljetin lisätään ja se toimii itsenäisesti.
•Nestemäisten, pehmeiden tai puolipehmeiden taikinoiden valmistukseen tarkoitettu annostelija.
•Keskikokoisiin ja suuriin tuotantoihin, noin 170-230 tarjotinta/tunti.
•Täysin automaattinen: tarjottimien eteneminen, täyttöasennon määrittäminen ja niiden poistuminen.
•Tuotteen tilavuusannostelu on tarkkaa ja takaa saman annoksen kaikissa annostelusuuttimissa.
•Annostelijasta voidaan räätälöidä erilaisia elementtejä: suuttimien määrä, tarjottimen leveys, lämmitetty säiliö, kuljetinhihna jne., jotta se soveltuu annosteltavan tuotteen ominaisuuksiin.
TEHTÄVÄT: muffinit, kakkupohjat, sobaos, kakut, mantecadas, cocas, pannukakut, majoneesi, marmorkakku, jogurtti, vanukas, mousse, kastikkeet, pirtelöt, kermat, tuotteet ilman kiinteitä hiukkasia.