Alkuperä Punaiset munuaispavut
Punaiset munuaispavut saavat nimensä munuaisen kaltaisesta muodostaan ja väristään.
Tuotantoprosessi Punaiset munuaispavut
Punaiset munuaispavut kerätään käsin ja tarkistetaan laadun varmistamiseksi kolmessa eri vaiheessa tuotantoprosessia. Punaiset munuaispavut puhdistetaan perusteellisesti heti sadonkorjuun jälkeen. Kaikki kivet poistetaan. Tämän jälkeen pavut lajitellaan koon mukaan ja ne kiillotetaan.
Terveelliset ominaisuudet Punaiset munuaispavut ja käyttötarkoitukset
Punaiset munuaispavut ovat erittäin ravitsevia, koska ne ovat täynnä proteiinia, vitamiineja, mineraaleja ja kuitua. Ne ovat hyvä lihankorvike ja erittäin suosittuja myös urheilijoiden keskuudessa. Lisäksi nämä punaiset munuaispavut tarjoavat pitkäkestoista energiaa ja täyden tunteen. Punaisia munuaispapuja voidaan syödä sekä kuumana että kylmänä. Käytät niitä pataruoissa, tacoissa, salaateissa, keitoissa tai pastaruoissa.
Kidney-papu, joka tunnetaan myös intiaani-papuna tai punaisena papuna. Sen korkea kuitupitoisuus vaikuttaa positiivisesti kolesterolitasoihin. Myös sen korkea hiilihydraatti- ja foolihappopitoisuus on mainitsemisen arvoinen.